- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Valamiért nem indul el nálam egyik installáló\unisntalláló alkalmazás se.
-
Drizzt
nagyúr
Amúgy egy újabb bios esetleg nem segítene valamit a lapon? Csomószor jelent meg olyan bios, ami időzítésekkel kapcsoltaos gondokat orvosolt. Lehet keresek egy legújabbat.
-
zsoltee10
addikt
nekem több d43 ramom volt, egyik se ment nf2-ben 420-nál feljebb, azt is csak gyenge időzítésen. a64-ben valszeg menni fog, de a helyedben valakit megkérnék, hogy próbálja ki. én kipróbálnám neked, de elég bonyolult lenne, gondolom az ünnepekre nem akarod odaadni.
vidéki vok.
-
Drizzt
nagyúr
Lenne egy kérdésem nekem is: Én nf7-tel nyomom, vettem egy elvileg 490-en cl3-mal menő D43-at. Hogyan tudnám megállapítani, hogy tényleg megy-e a dolog annyin? Mert nekem NF7-ben kb. 215*2 a max, amit bír, azt is csak cl3-on. Minden feszt megpróbáltam a maxra állítani. Semmi extra változás. Tehát szerintetek elvileg lehetséges, hogy ha pl.: majdan veszek egy A64-et, abba beleteszem, fog menni 490-en?
Vagy reklamáljak, vagy van valami jó ötletetek? Amivel meg tudnám mondani, hogy most tényleg mennyin bír menni?
Elég fontos lenne a válasz.
Ps.: Amúgy ddr400-ként, 2.5 cassal nem bootol, sőt alaplap sípol, ez árnyalja valamiben a helyzetet? -
Drizzt
nagyúr
Nah, akkor most mit adsz el végül?
-
Anonymous_19
tag
Koszi az infot, az lap + cpu + zm 7000alcu elado!
keressd a topicom
-
n3ur0
csendes tag
válasz
Anonymous_19 #10 üzenetére
Hi! Szerintem an7, mert nf7 tel eleg sok rossz tapasztalatom van ! nagyon sok bedoglik, ilyen-olyan hibaval hozzak vissza (szamtechbolt). Bar en egyiket sem javasolnam, mert az Abit mostanaban nem igazan van a csucson. Szerintem probalj meg mas lapot nezni (asus, msi, ... stb). Jobban jarsz ugyvelem. Na csak ennyi. bie
-
Anonymous_19
tag
apropo. sztetek nf7 vagy an7?
-
zsoltee10
addikt
válasz
Anonymous_19 #7 üzenetére
msn-n fennt vagyok, de most megyek aludni. kiverheted a balhét, mert nem volt benne a cucc a dobozban.
zsoltee10@freemail.hu az msn-s mailom, vegyél fel, de már csak holnap este találsz meg, mert megyek aludni. jó8. -
Anonymous_19
tag
vmi zsiros 939-tus kene. msn-en nem vagy fent veletlen? ha igen irjal mar pls!
-
Anonymous_19
tag
De bazz, most ha telleg nincs benne a cucc, akkor van ra okom hogy balhezzak, nemde?
-
zsoltee10
addikt
válasz
Anonymous_19 #4 üzenetére
jaja, vegyél inkább a64-t.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Anonymous_19 #3 üzenetére
felesleges, és akkor sem fog menni. ráadásul az nf2 nem szereti az aszinkron memóriakezelést. csak szinkronban érzi jól magát. magyarul instabil lehet aszinkron memória/fsb beállítással.
vegyél a64-t a ramokhoz.eladni nem érdemes, tartsd meg. annyi, hog ynem lesz kihasználva a tudása, amíg nem veszel a64-t, vagy p4-t.
-
Anonymous_19
tag
aha. koszi a segitseget. Akkor holnap gyilkolni fogok.. mert a vicc, hogy hianyos volt az !UJ! alaplapom, nem volt benne az a kis aluminium stuff ami a gephaz es a hatso kimenet koze megy. szoval bontott doboz volt. vmi amd 64 kene, ahhoz is feles a ram?
-
Anonymous_19
tag
de akkor ugy sem tudom huzni, hogy pl csak a ram 'huzodik'?
ez a 3/4 stb
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
válasz
Anonymous_19 #1 üzenetére
nagyon ritkán tudnak az nf2 lapok 220 feletti fsb-t, és azon belül is még ritkább, ami az 500-as ramokat meg is tudja hajtani akár 470-480-ig.
teljesen feleslegesen vettél 500-as ramot. -
Anonymous_19
tag
sziasztok!
Nagyon nagy segitsegre lenne szuksegem, mert lamazom es traumaban vagyok.
Meghalt tegnap az nf7-em, es vettem ma egy an7-et, + a regi jol bevallt 2500+@3200+ bartont, es melle raktam 2x512ddr 500as Kingmaxot. Eddig regen a 400as samsunggal vigan ment 11x200-on (2200mhz), ezzel nincs gond most is megy. Ahogy regen hallottam, annal jobb a tuning, minnel kisebb a szorzo, hat mivel a ram (elvileg birja) felraktam 9x245-re (2200mhz) de nem ment. cpu/ram arany 3/3 -on. hmm eleg sokmindent probaltam, allitottam ugy hogy a cpu maradjon normal fsb-n csak a ram emelkedjen de arra jutottam hogy olyan 440 fole nem igazan megy. pedig a ram timingok alapon vannak (vagy annal gyengebben 3-4-4-8). A kerdesem, hogy mi rossz, ha rossz? Elkoltottem kozel 60e FTot es a gepem nem lett gyorsabb, csak lett benne +512mb ram, amit kb 15k-ert rakhattam volna bele plusszba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest