Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
nekem több d43 ramom volt, egyik se ment nf2-ben 420-nál feljebb, azt is csak gyenge időzítésen. a64-ben valszeg menni fog, de a helyedben valakit megkérnék, hogy próbálja ki. én kipróbálnám neked, de elég bonyolult lenne, gondolom az ünnepekre nem akarod odaadni.
vidéki vok.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Anonymous_19 #7 üzenetére
msn-n fennt vagyok, de most megyek aludni. kiverheted a balhét, mert nem volt benne a cucc a dobozban.
zsoltee10@freemail.hu az msn-s mailom, vegyél fel, de már csak holnap este találsz meg, mert megyek aludni. jó8. -
zsoltee10
addikt
válasz
Anonymous_19 #4 üzenetére
jaja, vegyél inkább a64-t.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Anonymous_19 #3 üzenetére
felesleges, és akkor sem fog menni. ráadásul az nf2 nem szereti az aszinkron memóriakezelést. csak szinkronban érzi jól magát. magyarul instabil lehet aszinkron memória/fsb beállítással.
vegyél a64-t a ramokhoz.eladni nem érdemes, tartsd meg. annyi, hog ynem lesz kihasználva a tudása, amíg nem veszel a64-t, vagy p4-t.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Anonymous_19 #1 üzenetére
nagyon ritkán tudnak az nf2 lapok 220 feletti fsb-t, és azon belül is még ritkább, ami az 500-as ramokat meg is tudja hajtani akár 470-480-ig.
teljesen feleslegesen vettél 500-as ramot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen program, ami...?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Formula-1
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest