- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymous_19
tag
Koszi az infot, az lap + cpu + zm 7000alcu elado!
keressd a topicom
-
Anonymous_19
tag
apropo. sztetek nf7 vagy an7?
-
Anonymous_19
tag
vmi zsiros 939-tus kene. msn-en nem vagy fent veletlen? ha igen irjal mar pls!
-
Anonymous_19
tag
De bazz, most ha telleg nincs benne a cucc, akkor van ra okom hogy balhezzak, nemde?
-
Anonymous_19
tag
aha. koszi a segitseget. Akkor holnap gyilkolni fogok.. mert a vicc, hogy hianyos volt az !UJ! alaplapom, nem volt benne az a kis aluminium stuff ami a gephaz es a hatso kimenet koze megy. szoval bontott doboz volt. vmi amd 64 kene, ahhoz is feles a ram?
-
Anonymous_19
tag
de akkor ugy sem tudom huzni, hogy pl csak a ram 'huzodik'?
ez a 3/4 stb
[Szerkesztve] -
Anonymous_19
tag
sziasztok!
Nagyon nagy segitsegre lenne szuksegem, mert lamazom es traumaban vagyok.
Meghalt tegnap az nf7-em, es vettem ma egy an7-et, + a regi jol bevallt 2500+@3200+ bartont, es melle raktam 2x512ddr 500as Kingmaxot. Eddig regen a 400as samsunggal vigan ment 11x200-on (2200mhz), ezzel nincs gond most is megy. Ahogy regen hallottam, annal jobb a tuning, minnel kisebb a szorzo, hat mivel a ram (elvileg birja) felraktam 9x245-re (2200mhz) de nem ment. cpu/ram arany 3/3 -on. hmm eleg sokmindent probaltam, allitottam ugy hogy a cpu maradjon normal fsb-n csak a ram emelkedjen de arra jutottam hogy olyan 440 fole nem igazan megy. pedig a ram timingok alapon vannak (vagy annal gyengebben 3-4-4-8). A kerdesem, hogy mi rossz, ha rossz? Elkoltottem kozel 60e FTot es a gepem nem lett gyorsabb, csak lett benne +512mb ram, amit kb 15k-ert rakhattam volna bele plusszba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest