Új hozzászólás Aktív témák
-
bambrus
lelkes újonc
válasz
gabor7th
üzenetére
Bárcsak lenne minden pályán radar/lidar de nincs (és ha van akkor is előfordul hogy a végefelé találjuk meg). Én sohasem indulok olyan céllal, hogy összeszedjek mindent vagy SC-t "farmoljak". Csak szórakozás céllal indulok. Eddig minden warbond-ot meg tudtam venni megjelenésük napján így is. Ahogy írtam csak a szórakozás szempont nekem ezért csak 10-es nehézségi szinten játszok így nem mindig van lehetőségem végig rambozni a pályát amikor már indulnának vissza a többiek. Ugyan nem volt rá szükségem, de egyszer vettem pénzért super creditet mert annyi órám volt a játékban, hogy a 40 eurot méltánytalanul kevésnek tartottam amit adtam érte. Azóta van annyi "tartalék" SC-m ja és néha rá fanyalodok a super store cuccokra így tényleg nem panaszkodom a gyűjtögetésben és nem is kívánok változtatni a játékmódomon jelenleg.
A lényeg amire rá akartam mutatni az első üzenettel, hogy egyén és játékstílus függő is lehet, hogy ki hol talál többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LG LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest