Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAID
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Na az első nagy összecsapást, az első major ordert megnyertük az Illuminate faj ellen... Amit szerintem a fejlesztők nem akartak, mert láttam tegnap, hogy több mint háromszor annyian játszanak mint az update előtt, több mint 140 ezren, ebből kb. 120 ezer egy bolygón, közös célért, de sok óra non-stop játék is olyan 1%-ot tett hozzá a bolygó felszabadításhoz és az óra ketyegett, hogy a bolygó védelme összeomlik. Azt is láttam, hogy egy pályán aratott gyözelem kevesebbet tett hozzá mint normálisan a felszabadításhoz, plusz az űrbázist se lehetett itt bevetni... Szóval látszólag inkább azt akarták volna a fejlesztők, hogy veszítsünk és innen terjedjen tovább az új faj, de végül, nagy nehezen győztünk és most sehol sincsenek a térképen... Jön majd valami plan b, mert ezzel nem lesz vége, de lehet még ki kell találniuk, mert nincs új major order.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest