- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 3D nyomtatás
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
makos0078
tag
válasz
Janusz001 #3416 üzenetére
https://csucsheg.hu/tudastar/hegeszto-fogalomtar/26-hot-start
https://csucsheg.hu/tudastar/hegeszto-fogalomtar/24-arc-force
Az 1. a Hot Start ideje.
Az Arc Force a gyakorlatban annyi, hogy magasra állítva kevésbé kritikus a pálca-munkadarab távolsága, mert korrigál a gép, hogy “mindenáron” fenntartsa az ívet. Viszont a varrat végén, ívszakításnál még centikről is húzhatja az ívet.
Amikor kezdőként kezdtem belejönni a dologba, szép lassan ki is kapcsoltam (minimumra vettem) ezeket, mert addigra már inkább zavartak. -
H-Zol
senior tag
válasz
Janusz001 #3416 üzenetére
Sajnos ezek nekem is angolul van , az én Esab kis inverterem egy tekerő van rajta A és kész !
A Co meg ez vanaz első a terülés , a második a drót sebesseg , de hegesztés közben ott mutatja az ampert ( de ki bírja azt nézni
pláne ha egyedül vagyok ) a harmadik az áram erősség !!
Majd jön "makos0078" kolléga, ő jobban vágja!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Janusz001 #3401 üzenetére
Akkor jó ha szépen megy a kis gép , nekem is iweld gépem van , csak az enyém nagy , mezőgazdaságban használom , van hogy hetekig áll, de van amikor összejön ( mint most a műtrágya szóró felújítás ) és akkor napokon keresztül használva van !!
A lézer hegesztest figyelem , sok videót megnéztem és nagyon tetszik , hátha előbb utóbb átlag józsikrészére is gyártanak belőle !!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest