-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
,,A taz'dingo azért jó, mert alapból nagy segge van és nem függ a boardtól, de még így se sok pakli játssza, mert teszem azt egy csodarugóba jobban kellenek a lapok a nyeréshez"
Ez rendben van, de miért is akarnál tauntot tenni a csodarugóba?
Rossz példa volt szerintem. Biztos van olyan verzió is, bár én még nem láttam, de próbáltam egy jópár fajtát (most épp csodarugó a favorit), és eddig nem láttam szükségét, mert - ahogy irtad is - csodarugóban nem kell taunt, csak a helyet fogja más hasznosabb lapok elől.
Szerintem érezni/látni lehet az új kiegből hogy kevesebb az "autoinclude" lap mint régen, ez a 4 mana 3/3 se egy belcser ami a go-to lap volt standard előtt ha taunt kellett a pakliba.
5 manás fen creepert meg nem használja senki, ott a power creepje a crazed whorsipper, azt a koton deckek használják is (de az se auto include)
Teljesen egyet értek (#51612) Kanczy -val, minden relativ, ez a 4 mana 3/3 is metafüggő lap, mert egy kevés, nagy lénnyel operáló control deck ellen semmit nem ér kb, de aggro / flood / zoo ellen jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest