Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz itldj #51614 üzenetére

    ,,A taz'dingo azért jó, mert alapból nagy segge van és nem függ a boardtól, de még így se sok pakli játssza, mert teszem azt egy csodarugóba jobban kellenek a lapok a nyeréshez"

    Ez rendben van, de miért is akarnál tauntot tenni a csodarugóba? :) Rossz példa volt szerintem. Biztos van olyan verzió is, bár én még nem láttam, de próbáltam egy jópár fajtát (most épp csodarugó a favorit), és eddig nem láttam szükségét, mert - ahogy irtad is - csodarugóban nem kell taunt, csak a helyet fogja más hasznosabb lapok elől.

    Szerintem érezni/látni lehet az új kiegből hogy kevesebb az "autoinclude" lap mint régen, ez a 4 mana 3/3 se egy belcser ami a go-to lap volt standard előtt ha taunt kellett a pakliba.

    5 manás fen creepert meg nem használja senki, ott a power creepje a crazed whorsipper, azt a koton deckek használják is (de az se auto include)

    Teljesen egyet értek (#51612) Kanczy -val, minden relativ, ez a 4 mana 3/3 is metafüggő lap, mert egy kevés, nagy lénnyel operáló control deck ellen semmit nem ér kb, de aggro / flood / zoo ellen jó lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák