Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peace

nagyúr

Segítsetek kérlek, mert egy kicsit tropák már az idegeim. :( Úgy 1,5 hete megleptem magam egy G4-es OLED-el és a régi 2.0-s HDMI kábelt használtam első körben. Voltak zöldes-rózsaszínes kis csíkok és egyéb jelenségek, amik néha felbukkantak fél másodpercekre játék közben. Átállítottam 1440p@120-ra és megszűntek. Legalábbis akkor azzal a kábellel. Azóta lecseréltem egy ütős [link] rendes 2.1-esre és első körben nagyon állatnak tűnt. Viszont sajnos azóta is néha teljesen random vagy egy csík vagy mondjuk fél képernyőt elfoglaló amorf alakzat felvillan szintén fél másodpercre. Szintén ez a tipik zöld-rózsaszín kombó. És sajnos nem csak játék alatt, hanem amikor fejhallgatóval PC-ről nézek filmet/sorit SDR-ben, akkor is megtörténik. Teljesen véletlenszerű. Van, hogy 20 perc alatt 2-szer, van hogy 3-4 órányi játék alatt egyszer sem. Próbáltam már mindent. Teljes RGB tartományra állítani NVIDIA vezérlőpultban 8-10-12 bpc. Próbáltam korlátozott Chroma 444-el. Azért nem kezdtem egyelőre tesztelgetni a HDMI 2-3-4 foglalatokat a tv-n, mert rohadt nehéz volt pontosan a falra tenni és a kábelcsatornát a helyére pattintani. Már arra is gondoltam, hogy rendelek egy ilyet [link] és megnézem így is csinálja-e. Kicsit el vagyok kenődve, mert itt van a jó kis tv és az esetek 99%-ban tökéletes kábelen minden de folyamatosan gyomoridegem van emiatt a hiba miatt. Mit javasoltok?

Új hozzászólás Aktív témák