Legfrissebb anyagok
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezkijez
csendes tag
Sziasztok.
Van egy LG 19LS4R TV-m, amit D-Subbal csatlakoztatva az asztali PC-mhez monitorként használok. Most ugyanezt a TV-t szeretném második monitornak használni egy laptop mellett. Ezt HDMI kábellel kívánom megvalósítani, azonban a TV nem érzékeli a jelet, "No signal". A laptop érzékeli, hogy csatlakoztatok egy külső monitort, annak már a felbontását is tudom állítani, mind hiába, továbbra is "No signal". Megcseréltem a dolgokat, az asztalit kötöttem a HDMI kábellel a TV-hez, a Windows bootolást látom, azonban amint betölt, "No signal". Mi a teendő?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest