Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
King Unique #47112 üzenetére
Sajnos nem. Ezt a menetet csináltam, mentettem, ott volt a pipa, reboot után még úgy maradt, viszont este kikapcsoltam a gépet, reggeli bekapcsoláskor visszatette 128-ra.
Be van állítva, hogy induljon el a HDS induláskor, 5 sec. késleltetéssel.
Nem tudom, hogy esetlegesen ez az opció függ-e magától a merevlemeztől, mert ugye mindkettő Toshiba, az egyik 2, a másik 3TB-s, és mindkettőn visszaáll alapra.
Írtam a topic-ba, meglátjuk, köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
King Unique
Regisztrált HDS verzióm van, nem pro, hanem sima. És az APM beállítás nem megy. Hiába mentem el, reboot után visszaállítja. Tegnap egy órát szenvedtem vele, és nem lett jó.
Mondjuk most, hogy mindkettő be van állítva, az APM beállítás megmaradt reboot után, meglátjuk reggel megmarad-e.
Viszont úgy néz ki, hogy a kattogás megszűnt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Ha 1,2 lemezre beállítottam HD sentinelben a leállítás akadályozását, akkor attól még futnia kell a Sentinel-nek?
A fejlett energiagazdálkodás sajnos nem megoldás a problémámra, mert véletlenszerűen visszaállítja alapra (128/engedélyezve) hiába tolom ki a csúszkát 254-re.
Ki szeretném próbálni, hogy ez megoldja-e, hogy egy idő után elkezd mindkét Toshiba HDD kattogni. Persze ettől a win még dolgozik szépen. Az egyik lényegében zsír új, a másik régebbi.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Egy érdeklődő kérdésem volna. Ha egy HDD már a felületteszt alatt is seek error-t ír, akkor van értelme foglalkozni vele? Vagyis pl. a HD sentinel újrainicializálás során is írja.
A kondíciója random 9-70% körül ugrál, a gyenge szektorok számától függően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vallás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest