- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ironman2
csendes tag
Sziasztok.Nekem van 2 vinyóm.Egyik 500 gb-s,a másik 1 tb-s.Mostanában az 1 Tb-set,nehezen találja meg a gép induláskor,és a rendszer se ismerte fel,csak égett a piros fény a gépházon elöl folyamatosan.Ma bekapcsoltam a gépet,erre konzisztenciavizsgálatot ajánlt fel inditáskor.Lefuttattam,és most a HDS hibátlan müködést ir ki mind a kettő vinyóra.Csak az 500 gb-s van particionálva,az 1 TB-s az nincs.Lehet hogy azt is fel kéne osztani? Mitől találja meg nehezen a vinchestert a gép?
-
ironman2
csendes tag
válasz
liksoft #21651 üzenetére
Sziasztok! Van egy külső 2.5-ös USb vinchesterem.ADATA márkájú.Egyik nap nem tudtam fájlokat áthúzni rá,és mindig lefagyott.Mikor ujra bedugtam,akkor meg azt irta ki a win7 hogy végezze el a hibakeresést.Bejelöltem a szektorjavítást is,és elinditottam rajta a hibakeresőt.A feléig elfutott a csik,de utánna megállt a keresés,és nem is ment tovább hiába vártam rá.Bezártam az ablakot,kihúztam a vinyót,de mikor ujra beraktam,akkor már azt irja ki a rendszer hogy formattáljam le.De nem formattálom,mert adatok vannak rajta,nem is kevés.kb 200 giga.Mit tudok tenni ellene? A HDS azt irja ki hogy nem szorul cserére,mert jól müködik,csak van rajta 16 hibás szektor amit áthelyezett máshova
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P5 1TB M.2 PCIe 92%-os (CT1000P5SSD8)
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest