- Apple MacBook
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Balathruin #40227 üzenetére
Köszönöm! Tehát abból semmi gond nem lehet, hogy most a HDD-n van a "C".
Ha telepítés után visszakötöm a HDD-t, akkor valószínűleg átállítja a betűjeleket, és én simán vissza tudom állítani az adatokat "D"-re, a korábbi rendszer "C"-t meg valami másra? -
|AP|
veterán
Szeretnék egy újonnan beszerelt SSD-re rendszert telepíteni.
Most egy 1 terás HDD van a gépben, kétfelé particionálva ("C" a rendszer, "D" az adatok"). Azt tervezem, hogy a telepítés idejére a HDD-t teljesen lehúzom a tápról, majd ha fent van a rendszer az SSD-n, akkor visszakötöm.
A kérdés: mi fog ezután történni a meghajtó betűjelekkel, nem fog-e ez a megoldás bármilyen zavart okozni? -
|AP|
veterán
Jelenleg egy 1 terás HDD van a gépemben 2 partícióra osztva (rendszer és adatok). Vettem egy SSD-t, amire új rendszer menne fel. Az a kérdésem, hogy miután felment az új rendszer az SSD-re, Minitool Partition Wizard-dal tudom-e egyesíteni úgy a HDD-t, hogy a rajta lévő adatok megmaradjanak?
-
|AP|
veterán
Nemrég bef*ngott a rendszerem. X58 lap, core i7 proci, win7. A rendszer egy WD caviar black vinyón volt. A betöltési animáció iszonyatosan lelassult, majd az "üdvözöljük" képernyő után negyed óráig fekete képernyő, aztán nagyon lassan akadozva próbált felállni a rendszer, de sikertelenül.
Csináltam egy vinyó ellenőrzést hdtune progival, ez lett az eredmény:Érdemes erre a vinyóra újra megpróbálni rendszert rakni, vagy emiatt a hiba miatt csak a szívás lenne vele és menjen vissza gariba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple MacBook
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged