- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomad138
tag
válasz
#56230144 #37647 üzenetére
Ha támogatja a házad szerintem tegyél bele előre a HDD síkjába egy 120mm-es ventilátort(vagy amekkorát támogat), hogy friss levegő menjen rájuk. Ha továbbra is csinálja akkor talán kezd elhalálozni. Ez mondjuk a korától is függ. Ha nem régi vétel lehet hogy csak szériahibás. Ha régi akkor meg lehet hogy csak a hő a baja. Nekem átlag 30°C a HDD-k hőmérséklete ha a tied is ennyi lehet hogy nem a hővel lesz a bajod! Viszont ha véletlenszerűen jön elő vagyis bekapcsolásnál ugye nem melegedik fel egyből hogy a hő lenne a baja így lehet hogy elfog halálozni. Hány éves? Nekem van a gépemben egy 6 éves 250Gb-os Samsung HDD 65% kondícióval de bírja
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest