Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
-
StSanya
senior tag
válasz
sepsi0 #40822 üzenetére
Ez nem is rossz szektor volt, hanem csak függő szektor, amelyről még nem dőlt el, hogy használható vagy pedig hibás lesz-e, de a HDD elektronikája letiltotta róla az olvasást. Viszont írni lehet rá, így egy írási (és ellenőrzési) művelet során visszajön a használható szektorok közé.
Ilyen függő szektort is sok minden okozhat, mondjuk a tápellátási vagy kábel hiba erősen gyanúsítható.
Még egy javaslat: HDSentinelben, a SMART fülön belül jobb klikk -> decimális kijelzés, s sokkal jobban követhetők lesznek az értékek.
-
StSanya
senior tag
válasz
sepsi0 #40818 üzenetére
El kell mondani nekik konkrétan a szitut, de arra készülj fel, hogy valószínűleg a gyári programra hagyatkoznak ők is. Ezek szerint abban még nem érte el a hibahatárt. A HDSentinel pedig már jelzi, de azt meg boltja válogatja, hogy elfogadják-e. Az meg hogy a win fagy, nos az sajnos 1001 okból is lehet sajnos...
Vagy még ne küldd vissza, dolgoztasd meg HDS-ben tesztekkel, s lehet leromlik a HDD állapota annyira, hogy a gyári progi is jelezni fogja. A Lemez -> Felület teszt -> teszt típusban nézz szét!
-
StSanya
senior tag
válasz
sepsi0 #40802 üzenetére
Akkor ezt futtattad? Data Lifeguard Diagnostic for Windows
Ennek az eredményével lehet a boltban egyértelműen igazolni a hibát, amire nem tudnak kibúvót mondani.
-
StSanya
senior tag
válasz
sepsi0 #40795 üzenetére
Én alapesetben a PCX-nél rendezném, a hibára beírnám a gyári önteszt hibakódját (ha jól értem azt már letöltötted és futtattad), meg a windows hibajelenséget. Miért kerülne ez pénzbe? (Max. a boltba szállítás, ha nem kértél háztól-házig-ot...)
WD-s RMA-t akkor érdemes szerintem, ha a bolt megszűnt vagy a gyárinál kevesebb garit adott valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Gigabyte AORUS 2TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest