Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen videókártyát?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- TCL LCD és LED TV-k
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
alphadog20
üzenetére
"NA mind1 vissza küldtem..CSERÉRE"
Ha megjött a csere, majd folytatjuk!
-
válasz
alphadog20
üzenetére
Végezd el az alábbi módosításokat a BIOS-ban, majd kilépve ments a változtatásokat
SATA Mode -> AHCI
SATA Controller 0 -> Enhanced
SATA Controller 1 -> Enhanced
Hard Disk S.M.A.R.T. -> Enabled
SATA3 Mode -> AHCIHa így sem oké a dolog, akkor ellenőrizni a SATA adatkábelt (megmozgatni, passzoljon szorosan), illetve egy másik kábellel próbálkozni. Ha ezután sem oké, akkor másik gépbe tedd be, ha ott se oké, akkor vidd vissza és cseréljék.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
alphadog20
üzenetére
"a Bios nem rendesen ismeri be,0GB-nak látja és PATA kén "
Jumpereld át SATA2-re. -
Anubis_9
addikt
válasz
alphadog20
üzenetére
Én kb. fél éve jártam így egy 1TB-s WD vinyóval. Bios is 0 MB-nak látta a méretét, semmilyen Windows-os és DOS-os tesztprogi nem ismerte fel rendesen. Visszavittem és garban kicserélték, bár ez nem igen vigasztalt, mert tele volt és mindet elvesztettem. Amúgy onnan eredt a dolog, hogy áramszünet miatt újraindult töredezettségmentesítés közben. Ez betette neki a kaput.
-
válasz
alphadog20
üzenetére
Figyu: szívesen segítek/segítünk, de ahhoz az kell, hogy amit kérdezek/kérdezünk, arra kapjak/kapjunk is választ! Ezenkívül figyelmesen olvasd el, amit írtam, mert direkt odaírtam, hogy nem lehet csak úgy simán átkapcsolni AHCI-be, ennek ellenére azt csináltad...
Szóval még1x: Milyen OS-t használsz?
-
Imco
őstag
válasz
alphadog20
üzenetére
Tedd be egy másik gépbe és nézd meg ott is. Amíg a BIOS-ban 0 MB addig nem sok jóra számíthatsz!
Szerintem...
-
válasz
alphadog20
üzenetére
Most milyen SATA üzemmódban van és milyen OS-t használsz? Ezt azért kérdem, mert mindenképp át kellene tenni AHCI-be, viszont ezt nem lehet csak úgy simán megtenni, mert ha most IDE-ban van, akkor nem fog indulni az OS...
-
válasz
alphadog20
üzenetére
Ja és persze a BIOS is helyesen legyen beállítva. IDE és AHCI módban is lehetnek még egyéb beállítások (Combined mode stb), azokra is ügyelni kell)
-
válasz
alphadog20
üzenetére
Egyáltalán lett rajta létrehozva partíció? Ha nem, akkor Windowsban indítsd el a lemezkezelőt, egyből észlelnie kell az új hdd-t, meg fogja kérdezni, hogy MBR avagy GPT partíciósémát alakítson ki, mivel ez 2terás így lehet MBR. Ezt követően meg kialakítod a partíciókat (vagy egyben is lehet ha adattárolásra használod)
-
Imco
őstag
válasz
alphadog20
üzenetére
A BIOS-ról, alaplapról nyugodtan írhatnál pár szót! Már csak a tisztánlátás kedvéért!

Addig is vakon, a bios upot javaslom.Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Külső 1TB HDD,Maxtor 1TB
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi