Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madara
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Vannak azóta fejlemények, a BIOS már látja eSATA-val, de a Win 7 még mindig nem látja.
-
Madara
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem lehetett custom telepítést választani, és nem is használt.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jobb klikk, "kép megjelenítése", és ha kell, nagyítod!

-
djculture
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mit akarsz még a te avatarodat látni is rajta ha mást nem is

-
Madara
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Parancsolj:

-
Solesz84
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm sikerült.Legközelebb oda írok.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ha itt nem megy, akkor ne máshol! Ugyanolyan számláló túlcsordulás lehet később, mint a 128GB XP SP0 esetén volt. Ott sikerült a drive elejét felülírni, ha valaki ügyesen máshogy oldotta meg a 160-as vagy nagyobb drive kezelését. Itt is csak akkor használja, ha ez a rendszer hozta létre!
-
RVencel
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Utólag már nem engedett szerkeszteni.....
Szóval diskpart-tal töröltem a GPT-t, mindent rebootoltam, de tovabbra is gáz van. -
medek3
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Francba megint megállt.
USB-ről telepítettem, dos-ból formáztam és 71%-nál ezt írta ki:A fájl vagy könyvtár (C:\windows\system32\specch\engines) sérült és olvashatatlan. Futtassa le a CHKDSK segédprogramot.
Hibakód 0x80070570
-
medek3
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi.Remélem sikerül végre feltelepíteni ezt a nyüves op rendszert, de azt hiszem legjobban a csemetéim örülnének.

Bármilyen nevet adhatok?

-
medek3
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
FORMAT FS=NTFS LABEL="lemezcimke" QUICK
EXITA lemezcimke mit takar?
-
medek3
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát a régebbi cikked miszerint win7 telepítő alól is lehet dos-ban particionálni csak egyetlen particiót csinál. Később, ha kész a telepítés tudok új particiót leválasztani vagy végleges az egy?
A telepítés során kapott hibaüzenetre rákeresve azt adta ki, hogy egy MS frrissítési fájl telepedett meg valahol a vinyón és az nem engedi magát át írni és ezért szakad félbe a telepítés. Pedig töröltem vin7 alól a particiót, újakat hoztam létre, formáztam és ennek ellenére ott maradt az a kis piszok.
Gyanús, hogy amikor még rajta volt az op rendszer kitöröltem a D: meghajtó minden mappáját
rejtetteket is, az eszközkezelő azt mutatta, hogy van még a D:-n 27Gb foglalt hely.
Szóval, ha vírus vagy régi fájl ami meg akarja akadályozni a telepítést, törölni akarom gyári tisztaságúra. -
medek3
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Később tudok win7 alól új particiókat létrehozni vagy ez az 1 végleges?
-
akoska23
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát ezzel csak az a probléma hogy igaz ketté van particionálva de ezen van az OS
-
akoska23
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Erre van valami speciális program?
-
Bagira01
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Azokat igen, csak ez Nforce730i-s lap 9300-as igp-vel

-
Bagira01
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Chipset driver kell hozzá mindenképp, mert igp van a lapon, és anélkül nem működik rendesen

-
Bagira01
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Azt nem vágom, hogy mi köze van egy teljesen más hdd-nek és win-nek ahoz, hogy ez nem megy? Sztem újratelepítem majd az egész rendszert, eleve ahci módba, mert a hdd-t se ártana gyorsformázás helyett rendesen megformázni, lehez az is bekavar.Crystaldisk
-
Bagira01
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egy ideig pata hdd-vel használtam akkor is volt chipset driver telepítve.
-
Bagira01
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egy samsung 103UJ-ról van szó amit írtam is régebben, hogy mintha lassú lenne. Asus P5N7A-VM lapom van. Sata módba lett telepítve a win7 meg minden egyéb. Most átraktam ahci módba. Sebesség kb ugyan az maradt viszont a win töltöképernyő több percig fent van.
-
Bagira01
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, működik, viszont tetű lassú lett a win betöltés

-
rayoliviero
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Érintkezési hibára gondoltam én is, most megmozgattam, de semmi, nem ad ki hangot, nem kattan. Ez szerintem rossz.

Kösz minden segítséget.

-
rayoliviero
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Notim van, de arra csak a MYBook házban tudnám rákötni, de az nem biztos, hogy ismeri ezt a vinyót (MY Book ház)
Sata 3-ra rákötöm most. -
rayoliviero
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sata 2-re dugtam (világoskék). Sata 3-al nem próbáltam, oda egy Sata 3-as WD rá van kötve és működik vele. Nincs letiltva a Sata3.
4 világoskék és kettő sötétkék van amúgy.Ez OS alatt az eszközkezelőben sem látszik, lemezkezelőben sem.
De úgy is próbáltam, hogy kikötöttem az SSD, IDE-re állítottam és a BIOs úgy sem ismerte fel. Se AHCI módban, sem IDe módban.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Asus P8H61-M PRO
Seagate ST3250310ASNem hallom, hogy pörögne, de a kezemet rátéve mintha remegne egy kicsit.
Másik sata kábellel próbáltam, sőt másik csatlakozóval is.
És egy WD My Book külső vinyó házába is belekötöttem, de azzal sem megy, bár azok lehet csak WD-vel működnek, mert kell hozzájuk WD SES driver is. -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Biztos, hogy a rack a rossz. Ha simán csak bekötöm IDE-n, akkor teljesen jó.
De itt a gondom, és kérlek segítsetek!
Csak két IDE-t lehet csatlakoztatni a lapomra, de azok már foglaltak.
Hogyan tudnám berakni még ezt az IDE-s vinyót? Nincs valami elosztó, vagy SATA-IDE átalakító?
-
rayoliviero
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Értem. Kérni fogok tőle egy mai Sentinel képet.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Így akkor szerinted be merjem vállalni ezt a vinyót?

Mert használtan árulják, több éves, gari pedig már lejárt bőven.
-
Bagira01
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Már elég rég nem használtam. Eddig csak adatot tároltam rajta. Most tettem rá először windowst.
-
Bagira01
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Win 7 Professional. Sata módba van a hdd
Írás olvasási értékei jók, csak mégis lassú 
(#22361) liksoft: Volt már alatta vagy 3 táp is, minddel felpörgési hibát ír. Ezért 97%-os.
-
Fauno
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nagyon szépen köszönöm!

Alaplap neve: Gigabyte GA-EP31-DS3L v1
-
Fauno
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi a választ!

Ezt a SATA AHCI üzemmódot BIOS-ben vagy a windows7-en belül kell engedélyezni, milyen beállításoknál? Tehát akkor a következő rendszer insatállálaskor nem érdemes feltennem az alaplapi drivert, mert a win7 felteszi a sajátját?
-
liksoft
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

Meg a floppy meghajtóba a CD-t. Sőt, ismerős mesélte, hogy mikor megkérdezte jól mennek-e a szállított gépek, akkor közölték: "Persze, csak sajnos a juice tartó letört." - Mi? - Hát ami gombnyomásra kijön a gépből.

Persze hányszor mentünk ki régen bekapcsolni a monitort.
A legkeményebb az volt, mikor egy rendelést majdnem visszadobtak, mert a program nem ment. Majd sokára a programozó közölte, hogy "megjavította" a gépeket. Majdnem repült a cég arról a helyről. Később kiderült, hogy a DOS files= config beállítását lefelejtette a programozó, amit ránk akart kenni. Legalábbis mire hozzánk (szervizesekhez) eljutott, így jött le.
-
tuser
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a választ. Igazából engem a Bad Block értéke zavar, de veszettül ... megkérdeztem a hdsentinelt, de szerinte is 100/100.

Tengerikapunál mely értékek a mérvadók, melyek emelkedését/változását látván kezdhetem a előkapni a backup winyót és a garipapírt ?
-
Bounti
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, hogy hozzászóltál, de nem Asus, hanem Acer 5742zg tipúsú a gép. most azt próbáltam amit az egyik itteni fórumon olvastam, hogy az IDLE időt az alap 4! mp -ről 5 percre módosítottam, meglátjuk milyen sikerrel.
(a virtuális memória kezelését azért nem bízom a windowsra, mivel nagyméretű játékokkal, programokkal nem igazán fog találkozni, így nem kell, hogy dinamikusan "buzerálja" a méretét (jah... igen ez nem kioktatás lenne... csak én így szoktam meg
))Majd írok, hogy segített valamit ez az IDLE állítás vagy sem.
Köszi mégegyszer!
-
liksoft
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Vagyis akadozik, vagy szaggat, vagy darabos...... Melyik szót nem lehetne használni?

Tudom, én is vétek a magyar nyelv ellen, de legalább megpróbálok magyarul írni mindent amit csak lehet. Miért kell teleszórni idegen kifejezésekkel a mondandónkat, ha VAN rá magyar szó? A PH! nyelve magyar, angol, kevert vagy mi?

-
zachari
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm az infót.Ezért szeretek itt olvasgatni mert vannak dolgok amiket még nem tudok.....

-
Destloler
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Netgear Storába lettek bepakolva egy ugyan olyan 15EADS társaságában. Jelenleg Lion prendszert hasznélok a gépemen. Elmélegileg NFS particio volt rajta. Probáltam egy W7-es gépen megcsinálni egy bizonyos HDD Capacity Restore Tool programmal, de sajnos nem sikerült, hibát írt ki a program.
-
Dragon27
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
mr_ricsi is ..
4 magos gépnél próbálom a legtöbbet kihozni a HDD-ból ....Mert most a Win 7 alkatrészek minősítésénél HDD a leggyengébb ....(SATA AHCI módban : gond letudva)

Köszi a választ
-
Dragon27
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
De a AHCI nem pont azét gyors mert a adatokat a legjobb pozícióba rakja ? Ehhez nem kell újra rendezni a régit ?
-
Murderer69
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
halló
köszönöm szépen
vendégem vagy egy sörre ha Csákvár fele jársz
-
Zol33
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az a furcsa, hogy mellette van egy 400GBs SATA vinyó, ami hibátlanul működik már egy ideje, plusz egy SATAs DVD író, szintén gond nélkül. Korábban volt mellettük egy 120 GBs ATA is, azzal se volt gond...
Ja a táp egy 410 W-os Chieftec. -
banánocska
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Csak egy 2pin es jumper van és rendesen müködött amíg a szalagkábelt kinem huztam.
-
banánocska
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
APC ADAM
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
GIGA NAGY THX Fire/SOUL/CD kolléga az új sata driverrel fasza lett

JEEEE -
APC ADAM
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
igazából ez 1 javított verióju lap rev3 B steppinges és csak 1.0ás bios van még sztem
leszedtem valami 1.90es biost de nem tom megnyitni valami búza formátuma van
-
APC ADAM
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ez kell nekem?
[link]
A biost hol tudom megzézni mien?
Az oldalo asrock 1.0ás van csak...
-
APC ADAM
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ott 3terrás megnézem akkor ezt a sata drivert ha ez az lefrissítem
-
APC ADAM
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
én is így látom és ott van 2 inaktív partíció csak nem tom mért nem kelnek életre

-
APC ADAM
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
[link]
Remélem jót nyomtam nem tom mit szeretnél látni:S -
APC ADAM
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
konkrétan ugyan akkora maradt nem kaptam hozzá vezérlő kártyát azt mondta a srác nem volt neki se hozzá és a linkel amit adott menni kell de nem.
sőt 200 megával kissebb lessz ha átkonvertálom gpt-be. -
APC ADAM
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
adattárolásra vettem asrock extreme 4 lapom van b3-as rendszernek van 3 raptorom raidbe
64-es win7-em van.
Megcsináltam amit írtál de semmi pedig gpv vagy mi lett
-
Istyu74
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a segítséget végre sikerült.

Én meg már alaplap cserén gondolkoztam,az életben nem jöttem volna rá hogy így kell megoldani,még egyszer ezer köszönet.
-
Istyu74
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
tottiiii
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszönöm a választ!...bekapcsolt állapotában a ház belsejébe sem nyúloknemhogy babráljak valamit,de tudok gratulálni a versenyzőnek

-
tottiiii
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm szépen...EGY ILYEN LAPHOZ MENNE.
-
Tosee
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mielőtt válaszoltál volna, már elindítottam egy újabb Extended Test-et a gyártó által kiadott programmal, és most hiba nélkül lefutott...

Azért köszönöm a segítséget!
-
liksoft
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ha annyiért mérik, akkor igen.
Ja, és a tuning is kerülendő, ha érinti a drive adatátviteli csatornáját. Akár sebességben, akár időzítésben (gondolok arra, hogy leosztott frekvencia határozza meg egy cikluson belül a mintavételi, kapcsolási, átmeneti pontokat). Vagyis korrekt időzítésű és frekvenciájú jel.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez nem "jól ki van találva", hanem ritkán jelentkezik kellő hűtés és korrekt tápellátás mellett. Csak sajnos nem elég elhinni azt ami az eszközökre van írva műszaki paraméterként, hanem ki is kell azokat mérni, valamint ha valahol gond van, azt orvosolni. Ez az, ami otthoni szinten nem megy, így a vásárló kiszolgáltatott sok helyzetben. Kénytelen elhinni a ráírt adatokat, kompatibilitást, ami a gyakorlatban nem minden esetben kivitelezhető.
Amit a winchester gyártók tehetnének az az, hogy a tápcsatlakozónál komolyabb szűrést alkalmaznának. Nekik is jobb lenne, de lehet, hogy ez anyagilag már nem éri meg. Sajnos ez üzlet, itt centekre megy a számolás, nem az összerakott gépek stabilitására.
Azért érdekes, hogy egy márkás gépben ugyanaz a drive stabilan tud teljesíteni. Azért ezen érdemes elgondolkodni.
-
Tosee
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Megcsináltam a lassú formatot az OS beépítettjével, és most ismét hibátlan! Tehát HD Sentinel is 100% -osnak találja, és a chkdsk sem talál hibás szektort... pedig előtte majd 200 gyenge szektor volt rajt, majd a gyári tesztprogram (extended test) is hibásnak találja!
Most ilyen esetben mi a teendő? Futtassam le ismételten a gyári tesztprogramot? Igazából ha cserélnék akkor eladnám, sőt még így is lenne rá vevő, de azért nem szeretném úgy eladni, hogy bizonytalan az állapota!
-
Donald
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Konkrétan az volt a baj, hogy raktam rá pár gigányi fotót, pár nappal később meg annyit irt ki, hogy formázzam... Megformáztam, megint feltettem, aztán pár nap múlva megint azt kérte, hogy formázzak, mert ez egy formázatlan merevlemez. ( Próbáltam visszamentő progit futtatni rajta, de az is a kardjába dőlt. ) Most ott tartok, hogy egy külső-usb-s elektronikával "kinzom", azzal meg egyelőre müxik. Úgy néz ki, hogy a WD gyári dobozkájának az elektronikája lehet a ludas, de még egy hétig pakolok ide-oda file-okat... Hátha...
-
Tosee
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
akkor még ezt megpróbálom aztán ha nem változik, akkor visszaviszem!
Köszi a segítséget!
-
Tosee
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Üdv!
Nos, lefuttattam az Extended Test-et, ami a következőkre jutott:
1, 2,Majd ezek után elindítottam a Write Zeros (full erase), majd ezek után látszólag minden rendben is volt... (HD sentinel szerint is)! Végül újra elindítottam az Extended Test-et, és továbbra is szektorhibásnak találja a HDD-t! HD Sentinel is talált egy újabb gyenge szektort...
Szóval a helyzet ugyan az ami a fenti képeken is látható!
A chkdsk paranccsal lekértem a hibás szektorok számát, és ott 0 -át ír!Szerinted ha visszaviszem és a gyári teszt programra hivatkozok, akkor annak ellenére, hogy csak 1 gyenge szektor van rajt (ami szerintem ismét szaporodni fog), akkor garanciálisan cserélni fogják?
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Wow.
Köszi a segítséget.
Már lemondtam a pendriveról, de most működik rendesen. -
vinatt74
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Esetleg nem nincs olyan progi,ami lefuttatva kidobná a hibát?
-
Fényhozó
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Üdv!
Tehát akkor azt állítod, hogy a warez oldalról letöltött windows lehet a hibás? Mert jómagam is hasonló problémával küszködöm.
Feltelepítem az oprendszert (XP) és eltelik 1-2 hónap, és szinte menetrendszerűen megjelenik valami otrombaság a gépemen. Belassítja a rendszert, használja az erőforrásaimat, és gyanús fagyásokat produkál időnként.
A vírusirtóm néha felfedezi, leírtja, de mindig visszajön.Elkeserítő, ha ez a probléma, mert ki a frásznak van arra pénze, hogy minden szoftvert megvegyen egy géphez? (oprendszer, office, játékok stb...)
Jah, a vinyóim egytől egyig 100%-osak a sentinel szerint.

-
vinatt74
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Közben megnéztem a setinellel azt írja 728 bad sector,30% kondició
-
vinatt74
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Os alatt, nem jogtiszta xp-t gondolsz?
-
theiron320
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm megpróbálom

-
theiron320
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Semmit, abszolút semmit.Nem az enyém a hdd és már visszaadtam.Amikor megint itt lesz akkor megnézem.De nem lehet formázni sehogy sem.Pl. ha windows-t teszek és akarom formázni.Total commanderben pedig nem is lehet rákattintani, nem enged, csak ott van a jele.
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én is le futottam a tesztet! Aztán meglátom!

-
Tosee
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
megpróbálom! Köszi a választ!
-
CSZSG
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi a tanácsot!
A Samsung gyári programjával sikerült megjavítani.
Floppyról indítottam ott pedig a SET MAX ADRESS -> RECOVER NATIVE SIZE -al sikerült az eredeti méretet visszaállítani de egy LOW LEVEL FORMAT is kellett a tökéletességhez.
Mégegyszer köszi, ÜdvZSolt!
-
tallica
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
tallica
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mégis lenne még egy kérdésem (teljesen laikus vagyok ehhez).
Elolvastam az írásod az integrálásról. Megnéztem a BIOS-ban, milyen sata üzemmódok vannak. IDE és RAID. Találtam hozzá RAID drivert. Ha ezt integrálom a Windows telepítőbe és úgy teszem fel a rendszert, akkor rendesen tudom majd használni a HDD-t? -
CSZSG
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi a segítséget de sajnos így is csak 8GB-os a patició és a formázás is sikertelen.
-
degec
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nagyon köszönöm szépen !!

-
tallica
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a gyors és részletes választ!
-
Zoomyx
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hát őő,az voltna a helyzet,hogy az egyik vinyó müxik,a másik meg amiatt nem működik mert behalt az elektronikája, nah már most a két vinyó teljesen ugyanaz samsung (sp0802n),az elektronikája teljesen ugyanaz mind2-őnek,de mikor át,tettem egyikről a másikra akkor csak a vinyó felpörgött egy 5-mp-re és leállt,észrevettem hogy a két elektronika ugyanaz,de egy két IC-nek a neve teljesen más?? szerinted??amiatt tenném át az elektronikát mert a régebbi vinyómon nagyon sok adatom van:S
-
degec
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nagyon köszönöm szépen, de nem baj hogy xp alatt lett megformázva asszem jumperrel.. honnan tudodm, hogy advanced formatos lesz e vagy nem ? ÜDV !
-
ádika86
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi szépen! a jobb gomb kiadást még nem próbáltam, de mindjárt kipróbálom.
a spindown software-t is próbáltam már, az is olyan, hogy kb szökőévente engedi leállítani. az is rengetegszer kiírja, hogy valami még használja a vinyót :/
-
Zoza24
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
biosban nincs ahci üzemmód a satánál,csak enabled,disabled
ez egyébként miért volna szükséges?lehet csak xp-t tegyek rá inkább? -
Zoza24
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
perfekt főnök,jumpereléssel már látszik win7 alatt a hdd,egy ata hdd-n van a rendszer...

arra leszek még kíváncsi ha azt a vinyót kiveszem,simán a satásra hogy tudok egy szűz rendszert feltenni
-
Zoza24
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
abit kv8 pro
WD10EARS-00y5b1 a vinyó
már én is a vinyó honlapján vagyok a jumperelést keresem

-
Zoza24
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
sztem csak sata1es a lap (Socket 754)...a vinyó sata 2es...nem tudom milyen jumpereléssel lenne a vinyó is sata1es üzemmódban,mert a cimkéjén ezt sajnos nem látom...

-
artiny
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
KöszönömBasic testen belul a SMART hamar lefutott csak annyit irt h passed
a Long Generic pedig fut lehet ez lessz az a teszt.
Volt ott egy lehetőség de az arra figyelmeztettet hogy használhatatlan,adatvesztés léphet fel -
alphadog20
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sajnos nem lehetet megcsinálni....NA mind1 vissza küldtem..CSERÉRE
Köszönöm mindenki segitségét
-
alphadog20
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Windows 7 64 bit Ultimate
Biosba át nyomtam AHCI módba windows telepitö 0mb nak látja... -
liksoft
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Még mindig jobb, mintha csúcsgépet olcsó házba tett volna, mert arra már nem futotta. Ráírták, 550W. Csak anyag nincs abban a tápban, így max egy év, vagy azon belül az összes cucc indiánná változik. Na az, drágább lenne. De erre is volt már példa.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
És mit csinál a belső erősítővel? Még ha túl is élte, sokkot kapott, így nem 100%-os már. Erre adatokat bízni?

-
alphadog20
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem sikerült a lemezkezelővel sem nem látja a windows ....

Hogy kell be állitani Biost helyesen ezt le irnád nekem? -
Zebu
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sziasztok!
Kb 1 éve. Ma ki is cserélték egy újra. Viszont az újjal is baj van. Meghoztam, beszereltem a gépbe, számcsi bekapcs és csak kattog a vinyó...
Holnap viszem vissza.
Sajna ez a kép file dolog nem működne, mert be sem tudok boot-olni h a vinyó bent van...
-
^^|CC|^^
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
felesleges az elnézést kérésed.. nélküled még akkor is ott tartanék ahol a part szakad

ettől emberibb az ember!
még 1x köszönöm és örök háála!

-
3.Aragorn
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem, nem képernyőkímélő, alvás eleve nincs nálam.
Sokmindent próbáltam, se altctrl delre nem reagált, se semmi más billentyűkombinációra. Végül kinyomtam a gépet. Lehúztam a vinyót és visszakapcsoltam anélkül. Legalább az én gépemet nem cseszte el....
Szerintem holnap veszünk másik vinyót. -
3.Aragorn
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Úgy 82-83 %-nál monitor elsötétült, összes venti felpörög, azóta is úgy van. Valami tudományos magyarázat van a kérdésre, vagy marad a reset?
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Csak nem...

-
3.Aragorn
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Rendben, elindítottam. Gondolom eltart egy darabig, este még itt leszel?
-
^^|CC|^^
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ááh király így már működik..

naggyon szépen köszönöm

-
3.Aragorn
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, összegyűjtöttem a bátorságot és most benne vagyok a discpart progiban
Minden gond nélkül eljutottam a "create partition primary" sorig. Egybe particionálta a lemezt.Az a kérdés, hogy a formázásnál a
FORMAT FS=NTFS LABEL="lemezcimke"
sorban a lemezcimke helyére kell valamit írni, vagy ez csak azt jelenti, hogy így fogják hívni a lemezt?
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi a választ.
Nem, még nem csináltam meg, amit javasoltál, mert első olvasatra elég bonyolult volt és őszintén szólva lusta is voltam. (Illetve nem vagyok annyira penge a témában, így cmd-s parancsokat nem szívesen írogatok, nehogy az én vinyóm is megformázzam véletlenül...)
Mindenesetre azt veszem ki a szavaidból, hogy a jelen állás szerint legjobb esetben is csak adattárolásra lesz alkalmas a vinyó. Szóval rendszernek mindenképpen kellene másik. Vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Könyvajánló
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Írás olvasási értékei jók, csak mégis lassú