Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amazon Kindle
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz maxfischer #18346 üzenetére
Ne viccelj már! Van jó kereső is.
Nap mint nap itt vagyok.
Nem azért, hogy ismételjem magam.
Nem azért, hogy 2 naponta leírjam, hogy tápprobléma vagy bios beállitást kéne megnézni. Ne adj isten megkérjem az illetőt, hogy a "kattog mér nem megyen kívül" érdemi infót is megosszon, esetleg az adatlap kitöltésével kiegészítve. Vagy nézze meg a sentinellel, mert az legalább reális adatot ad.
Segíteni szeretnék valós problémák megoldásában.
Ez így nehéz és unalmas. Nincs kihívás benne.Igen, sokkal kényelmesebb lenne ha lehetne szerkeszteni az első hsz-t. Vagy ahogy Liksoft mondja egy gombbal beilleszteni a megoldást. Erre itt nincs lehetőség! /nem értem miért./
Gondolkoztam már, hogy saját weblapomról linkelek egy előre elkészített oldalt, de az sem biztos hogy tetszene. Sőt azon is gondolkodtam már, hogy egy kerek számú hsz-ben összegyűjtőm az egészet, de ugye rövid időn belül elévül az is.Lényeg a lényeg. Ha azt javaslom, hogy olvass, az ettől nem személyes, nem lekezelés, egyszerűen csak néhányszor leírtam már, vagy valaki más, hasonló terjedelemben.
Szerintem...
[ Szerkesztve ]
Üdv! Imco
-
liksoft
nagyúr
válasz maxfischer #18346 üzenetére
Én csak akkor fogok belefutni összefoglaló írásába, ha az oldalon lesz rá direkt gomb. Amíg a listában 2-3 lépésből tudok csak eljutni oda, addig nem.
Szerk: Ha szereted az összefoglalót, akkor reklamálj az oldal írójánál. Én megtettem, gomb nincs.
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
mr_ricsi
veterán
válasz maxfischer #18294 üzenetére
"Nemrég vettem egy új gépet, amiben van három korábban vásárolt samsung merevlemez (HD103UJ, HD154UI, HD204UI)."
Ezek egymáshoz képest hogy helyezkednek el? Nem akadályozzák egymás szellőzését, vagy nem melegítik szét egymást?
Az új gépen memória és stabilitástesztet futtattál? (Ugyanis a hibázgató proci és memória is gyárthat badszektorokat a vinyóra.)"Bekapcsolásnál egyesével pörgeti fel a vinyókat"
Ez még akár ügyes feature is lehet."és kikapcsolásnál is felpörögnek, majd kattannak. Mi lehet ennek az oka, vagy ez teljesen normális?"
A felpörgés normális, a kattanás nem biztos."Ha csak a rendszer merevlemez van rajta, akkor gyorsabb, de kikapcsolásnál az is felpörög és 2-3 szor kattan."
A rendszerlemeznél nem túl jó ötlet engedélyezni az energia-takarékosságot, mert amikor olvasnia vagy adminisztrálnia kell a rendszernek, folyton felpörgeti. Az viszont nem tesz jót a mai folyadékcsapágyas vinyóknak.
A 2-3 kattanás olyan, amit menet közben is hallhatsz a vinyóból?Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
Imco
őstag
válasz maxfischer #18294 üzenetére
A hardverről ha írnál néhány szót az segítene. /adatlap/
A táp csere önmagában kevés. Megfelelő stabil táp kell.
Az új HDD-k egyik sarkalatos pontja.Szerintem...
Üdv! Imco
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest