- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
#10691584 #45456 üzenetére
NEM! Kemikáliákat tilos használni, ugyanis tökéletesen molekuláris szinten nem lehet eltávolítani mindenhonnan. Akkor pedig idővel dolgozik tovább. Első munkahelyem a BHG anyagvizsgálója volt, így gyakorlati tapasztalatom az, ha valami nem takarítható le teljesen ilyen anyagok használata után, akkor ne is használjuk. Nem a csatlakozó lesz a tisztíthatatlan, hanem ahova még eljut a spray.
Régen kitalálták az isopropyl alkoholt, inkább azt javasolnám. Nehezebb, tovább tart, de utána elpárolog, és nincs maradék anyaga. -
brickm
őstag
válasz
#10691584 #45437 üzenetére
Biztos,hogy nem a linux piszkált bele, mert 3 külső hdd-m van, és csak ezt az egyet nem használtam linux alatt eddig pont. Csak azután dugtam rá, miután a windows nem boldogult a megnyitásával(pendrive-ommal volt, hogy sérült a fájlrendszer és csak linux alól tudtam adatotmenteni, ahogy most is.,) A másik kettőt igen és azok jók. Ezt a windows frissítése előtt használtam utoljára, az előző win10 verzióval, aztán tegnap előtt szerettem volna megint, sikertelenül. A samsung formatter kiáll hibára, hogy "warning!csak samsung hdd-vel működik, de enyém meg nem az... " szóval eléggé nincs képben a rencer.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
#10691584 #45419 üzenetére
Sok helyen olvasom hogy hasonló kondícióval még évekig elment gond nélkül. Na mindegy egyelőre hagyom, formázni semmkképp nem fogom nincs időm ilyenekre.
Ha tönkremegy van itthon másik.Azért írtam ide, mert reméltem kapok valami olyasmi választ hogy azért használható marad.
HdSentinelről meg annyit, hogy smart fül alatt ha állítom a hibás részeket 80-ra visszamegy a kondíció.
-
jani_gy_22
csendes tag
-
válasz
#10691584 #45372 üzenetére
Ez külön adapteres így max a kábele lehet a "gyári" hibás...
Ebben az eszközben csak ez a RED volt használva (tehát 20 napot sem mióta megvan) csak most vettem észre ez a "hibajelenséget" a napokban mikor HDS-el megnéztem.. Gari idő is lejárt az USB rackről... (happy) remélem csak a kábellel van a gond.L
-
sirszevenap
addikt
válasz
#10691584 #45359 üzenetére
Szerintem teljesen jól értetted. De csak és kizárólag ezzel a hdd-vel nem akar továbblépni, minden mással igen. Illetve most kipróbáltam Win 8 telepítő dvd-vel, azzal tovább ment 3x kb, el is kezdtem a telepítést viszont megállt mind a háromszor amikor a "telepítő előkészíti a fájlokat" (vagy valami ilyesmi) , vagyis igazából el sem indult mivel 0% - on állt folyamatosan. Majd a 4. próbálkozásra már dvd-ről is csak fekete képernyőt kaptam.... Nem értem.
-
Kékes525
félisten
válasz
#10691584 #45343 üzenetére
A lányok jól néznek ki!
A hang viszont elég furcsának tűnik. Nem tudom mi lehet az. Mást nem tudok mondani, rendszeres odafigyelés és mentés. Ha gyorsan emelkedik a rossz szektorok száma azt jelezni is fogja a Sentinel a Kondícióban és a Becsült hátralévő élettartamban. Gyakran Ismételt Kérdések
"5 Reallocated Sectors Count: Amennyiben a fej hibás szektorra fut, a merevlemez megpróbálja az ott található adatokat egy tartalék területre mozgatni és az eredeti szektort hibásnak bejelöli annak további használatát megakadályozandó. Ez a paraméter az ilyen áthelyezett szektorok számát adja meg."
"196 Reallocation Event Count: A feljebb említett áthelyezési események indításainak száma. Mind a sikeres, mind a sikertelen áthelyezési kísérletek növelik ezt az értéket. Egy áthelyezési esemény során több szektor is áthelyezésre kerülhet, ha a hiba több szektort is érint."
-
Kékes525
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged