Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liksoft
üzenetére
Pontatlanul fogalmaztam, nem elmozdul, hanem mozog/tágul/zsugorodik, amit nyilván a fejnek le kell tudni követni.
Ez viszont nincs összefüggésben a fizikai behatás okozta elmozdulással. Ezért írtam, hogy ha egy hdd-ben elmozdulna a tányér, akkor arról nem fog tudni adatot leolvasni a fej, hiszen nem erre tervezték az eszközt.Nem szedi ki. Megpróbálja tűréshatáron belülre rakni. Elnézést, ha ez lemaradt volna.
Ezt írtam: A kürt kiszedi a lemezeket ha szükséges
Tehát ha más módon nem tudja kinyerni az adatokat, akkor kiszedi. Nincs ellentmondás a kettőnk állítása között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Goddess of Victory:Nikke
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DXRACER Prince L gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez viszont nincs összefüggésben a fizikai behatás okozta elmozdulással. Ezért írtam, hogy ha egy hdd-ben elmozdulna a tányér, akkor arról nem fog tudni adatot leolvasni a fej, hiszen nem erre tervezték az eszközt.