Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #54343 üzenetére
Easeus partícionálót szoktam használni, és az automatikusan átállítja GPT-re, ha MBR-es is volt a lemez, amikor 2TB-nál nagyobb részt akarnék formázni.
A Win lemezkezelője nem akarta megcsinálni, ugye ott GPT-re kellett volna állítani. Na nem mintha nagy cucc lenne kijelölni GPT-re.Sajna aki csak évente egyszer kerül össze ezzel, az elfelejti mi is ez, valami dereng, de mivel automatikusan "megcsinálódik", még jobban elfelejti az ember, h mi is a lényeg.
Nem tudom melyik a jobb, de régen jobb volt, mikor még mindenre rá kellett jönni, utánaolvasni, most meg már ezek szerint oda se kell figyelni, mert automatikusan létrejön a GPT-s diszk.
Én is csak most vettem észre, h az Easus megcsinálta.A parancssorban a diskparttal szoktam ellenőrizni, h GPT-s egy lemez, szóval ez a része nem ismeretlen.
Időnként telepítek Windowst másoknak, és rendszeresen futottam már bele, h régebbi gépekre ugye nem akart felmenni a GPT-s lemezre a Win7 hagyományos BIOS-os gépen, aztán szóltak, h nem látja a merevlemezt a telepítő, de hát miért nem, másik, asztali gépen jól működött. Na ilyenkor már sejtem, h GPT vs. MBR lesz a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Nintendo Switch V2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest