Hirdetés
- Teljes hátraarc az Intelnél, házon belül maradhat a NEX üzletág
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
És szerinted mit tudok csinálni vele hogy belassul?
Veszek egy használt notit ami gyárilag gyengén van hűtve turbón gyakorlatilag pár másodpercig meg majd kampó és belassul, ugyan az a jelenség.
Gyártó így csinálta meg, nem tehetek róla. Én megszívtam mert nem olvastam utána, de nem látok sehol se visszahívást és a kérdéses termék is kapható. Innentől kezdve nem az én problémám.
7Tb írásról beszélünk nem 7000-ről, ez még egy SSD-nek is jelentéktelen. Egyik szerveremben ez egy havi írásadag.
HDD-nek amúgy is mindegy az írás még a gyártó sem határozza meg, ennek százszorosát kapták az 500gb-os wincsik chia bányában plotoláskor.
Ha lenne ilyen meghatározva HDD-nél akkor szerintem olyan 10000-2000 lehet talán tb írás élettartamra de okosok majd megmondják.
Egyszámjegyű írással lehet küzdött a vincsi egy napig mire kiírta rá a mentést szerverben. Írtam hogy nem tudta befejezni a mentés mert mire végetért addigra kellett a következőt írnia. Mentő szerverem amúgy naponta max párszázGB-ot ír a vincsikre normál esetben, hétvégente talán max 500gb-ot, hiába van 6tb adat csak a módosításokat írja rá. Sima egyszerű asztali vincsik vannak benne vegyesen több éve és csak ezzel a típussal volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL S700 2.5 SSD 1TB sata
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
HDD-nek amúgy is mindegy az írás még a gyártó sem határozza meg, ennek százszorosát kapták az 500gb-os wincsik chia bányában plotoláskor.