Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz King Unique #54127 üzenetére

    És szerinted mit tudok csinálni vele hogy belassul?
    Veszek egy használt notit ami gyárilag gyengén van hűtve turbón gyakorlatilag pár másodpercig meg majd kampó és belassul, ugyan az a jelenség.
    Gyártó így csinálta meg, nem tehetek róla. Én megszívtam mert nem olvastam utána, de nem látok sehol se visszahívást és a kérdéses termék is kapható. Innentől kezdve nem az én problémám.
    7Tb írásról beszélünk nem 7000-ről, ez még egy SSD-nek is jelentéktelen. Egyik szerveremben ez egy havi írásadag. :DDD HDD-nek amúgy is mindegy az írás még a gyártó sem határozza meg, ennek százszorosát kapták az 500gb-os wincsik chia bányában plotoláskor.
    Ha lenne ilyen meghatározva HDD-nél akkor szerintem olyan 10000-2000 lehet talán tb írás élettartamra de okosok majd megmondják.
    Egyszámjegyű írással lehet küzdött a vincsi egy napig mire kiírta rá a mentést szerverben. Írtam hogy nem tudta befejezni a mentés mert mire végetért addigra kellett a következőt írnia. Mentő szerverem amúgy naponta max párszázGB-ot ír a vincsikre normál esetben, hétvégente talán max 500gb-ot, hiába van 6tb adat csak a módosításokat írja rá. Sima egyszerű asztali vincsik vannak benne vegyesen több éve és csak ezzel a típussal volt gond.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák