Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mikk2000 #40759 üzenetére
w8.1 -hez tartozik az alap explorer, egyelőre még nem tapasztaltam ilyen belassulást (csak a fentebb említett probléma miatt, de ott a lassúság állandó volt), így érzésem szerint nincs szükségem extra programra, de kicsit kísérletezek azért majd vele az elkövetkező pár hétben.
Viszont egyszer w7 alatt valóban tapasztaltam olyat hogy egy fájlt hibásan másolt át, nem is tudtam használni, aztán következő másolás alkalmával jó voltoffnak vége, köszönök mindent
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Whisky topik
- 3D nyomtatás
- Google Pixel topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Spórolós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest