Új hozzászólás Aktív témák
-
veilside03
csendes tag
válasz
liksoft #39159 üzenetére
Értem. Igazából azért fura, mert elsőnek jól működött és tudtam írni/olvasni a winyót. Másodjára meg semmi, plusz kipróbáltam egy 250GB-s WD-vel is, arra is RAW-ot ír, pedig ez jelenleg egy 100%-osan működő rendszerlemez. Ezzel lehet kezdeni valamit "házilag"? Vagy gariban cseréltessem ki másikra? Az a baj, ha mégsem a külső házzal van a baj és elküldöm szervizbe, akkor kifizettetik a postát velem, így a "tutira" kell mennem. Nekem egyértelműen a ház tűnik hibásnak, ha két winyónál is ezt csinálja, amik másik gépben "belsőként" jól működnek.
Még annyi, hogy valahol olvastam, ha egy winyót belsőként használtunk, de külsőként szeretnénk a továbbiakban, akkor külsőként le kell formázni előtte. Igaz ez? Nekem ez hülyeségnek tűnik, de nem tudom. Mivel a 2,5"-os HDD-ket sose kellett formázni, ha külsőként használtam, így sztem a 3,5"-osokat sem kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest