Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
válasz
bukti2
üzenetére
Szerintem a hőmérséklet is rendben van, meg a parkolás is. Ilyen a parkolás. Ez elvileg a te érdekedben van, nem buzerálja a tányért nonstop így a fej, és elvileg hosszabb lesz az élettartam. Azt hogy mi az optimum érték a motor szempontját is nézve, nehogy annak legyen túl sok a parkolások száma, hát ezt nehéz megmondani. Biztos használat módjától is függ. (pl fut e torrent stb)
Nekem 5 percre van állítva parkolás, ls ugyanezek a tünetek vannak, mint neked. És ez teljesen rendbe is van, direkt ezért vettem háttértár típusú vinyót háttértárnak.

Ha kétszer ennyi ideig kellene várni, azt is elfogadnám. Cserébe tárolja nekem minél több évig biztonságosan és csendesen az adatokat. Igaz nekem Red-em van, de green-hez eléggé hasonló.Szerintem fogadd el a tényeket.
Van aki szerint a parkolást érdemes kikapcsolni, pl a wdidle3 progival, van aki szerint ez kockázatos. A wd red-ről hamarosan logout-on megjelenő cikkünkben sok szó lesz erről sokmindenkitől. 90%-ban kész a cikk már.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÚJ! BONTATALAN! HP S700 2.5 SSD 1TB sata
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest