Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
winfier
senior tag
Nah kipróbáltam másik géppel is a dolgot ugyan az a helyzet
Még 1 rövid tesztet se tudok futtatni a, ugyan az a probléma mint az én gépemnél. Úgyhogy táp és kábel hibák kizárva, maradt maga a HDD. Logikailag is lehetnek gyengék a szektorok és ezt el lehet-e tüntetni 1 sima formázással??? A HDD kattogás kerregés az megszűnt már.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Samsung 980 PRO 2TB M.2 Gen4 OEM SSD
- SK Hynix PCB01 2TB PCIe 5.0 x4 SSD 14,000-12,000MB/s NVME SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Update 11.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Logitech z5500 5.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Még 1 rövid tesztet se tudok futtatni a, ugyan az a probléma mint az én gépemnél. Úgyhogy táp és kábel hibák kizárva, maradt maga a HDD. Logikailag is lehetnek gyengék a szektorok és ezt el lehet-e tüntetni 1 sima formázással??? A HDD kattogás kerregés az megszűnt már.