Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz
Dzsekó
üzenetére
Még az kimaradt, hogy ez így még nem vészes, de ilyen 50 bad sector felett már egyre jobban kezd kuka lenni a vinyó. 200 felettinél meg a kondíció közelít a 0-hoz.
Erősen tápot kéne venned. Egyrészt öreg már eléggé, másrészt nem ajánlott/veszélyes táp. Nézd meg itt (kicsit le kell tekerni az alja felé). És még gyenge is eléggé.
-
icons
addikt
válasz
Dzsekó
üzenetére
Q-TEC ADT-300as, 6év körüli
(a géppel egyidős, a vinyó újabb)
Most vettem egy kábelt, mert kikaptam a rackből (ott elérte az 56 fokot is...), és ezzel a tápcsatlakozóra kötöttem rá közvetlenül. Megpróbálom átrakni egy másik csatlakozóra, mert van még egy tápkábel, ami szabad. A tápból nem jön SATA csatlakozó nekem
(idősebb annál gondolom, és már akkor sem volt csúcsmodell...). Megnézem, hogy növekednek-e ezek az értékek, de azt hiszem, egy ideje már ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cudy routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(a géppel egyidős, a vinyó újabb)
(idősebb annál gondolom, és már akkor sem volt csúcsmodell...). Megnézem, hogy növekednek-e ezek az értékek, de azt hiszem, egy ideje már ennyi.