- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Lenne egy 500 gigás satás winchester, ami kezdetben 3 részre volt particionálva és a s.m.a.r.t. hibaüzenetet írja folyton: ... "status BAD, backup and replace". Utánaolvastam a dolognak, tudom, hogy valószínűleg hamarosan beadja a kulcsot a szerkezet. Mindenesetre megpróbáltam új windowst rakni rá, winxp után ezúttal win7-et, az adott partíciót formázva, gond nélkül ment is, de a rendszer a telepítést követően nem sokkal újra fagyogatott, pontosabban újraindítás után vagy elindult, vagy nem.
Azóta volt másik gépben is a vinyó, lefutott a scandisc, kijavított több ezer hibát, de a vinyó nem javult meg (adatot menteni azért sikerült). Sőt, amikor visszakerült a helyébe és újraparticionáltam, a win7 nem is engedte formázni, mondván a partíció hibás...
Arra gondoltam, ha egy teljes formázást kapna, az talán orvosolná a problémát.Szerintetek van valami megoldás a problémára, vagy tényleg kuka a vinyó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest