- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
up
-
zsolt501
nagyúr
Egy másik eset 1db 40GB-os seagate régebbi széria 3 éves volt talán de nem biztos egyik naprol a másikra felment a hőmérséklete 53 fokra és bad sectoros lett és végűl megált.
[Szerkesztve] -
zsolt501
nagyúr
Ja másik a haver vett 1db 160GB -os maxtort és 1 hétig bírta 65 fokos volt és pukkant egyet és megált.
-
zsolt501
nagyúr
Én sem akarom fikázni a maxtort de csinálhatnának valamit a HDD vel mivel a saját ismeretségi körömben illetve már nállam is vágta hanyatt magát nállam 1db 30Gb-os az asszonynál meg 1db 60gb-os mind kettő 7200 as és hűtve is volt annak ellenére mégis elég forró volt lehet hogy széria hiba volt de 10 év alatt 2db és még nem is ugyanolyan méret nos elég elszomorító volt.
Node fére a saját sanyarú tapasztalataimat kíváncsian várom mások tapasztalatait továbbra is bármien tipus esetén. -
zsolt501
nagyúr
Én csak azt írtam hogy Maxtort akkor sem vettem
-
zsolt501
nagyúr
persze hogy lehet veszel 1db B100Ohm-os potit és azt bekötöd azzal szabájozható a fordulatszám ja a poti terhelhetősége legalább 3-5W legyen 12V-on
[Szerkesztve] -
zsolt501
nagyúr
up
-
zsolt501
nagyúr
Nyogodt lehetsz mert ez a hőmérséklet jó
-
zsolt501
nagyúr
Az alját is hűteni kéne egy ventivel mert az elektronika szokott behalni nem a tányér
-
zsolt501
nagyúr
Hidd el hogy a kűlső tápos az a jobb mivel nagyon leterheli az alaplapot az USB ha ekkora áramot veszel fel rolla megnézem mi a kínálat utánna majd megírom. de az enyémben sem megy fel 40 fok főlé igaz a kűlső hőmérséklet is döntő mivel ha kin 40 fok van a vincsi csak melegebb lehet.És jó ha van benne venti sokat jelent illetve amit én használok nem hallani a ventit benne.
-
zsolt501
nagyúr
Kűlső alu hűtős RACK USB 2.0-ás és abban a 120Gb-os seagate 35 fok de ez a max ennl csak kevessebb szokott lenni.
-
zsolt501
nagyúr
up
-
zsolt501
nagyúr
Saját tapasztalatom illetve az ismeretségi köröm is mellékeli a progit mivel mindenkinél elégé furcsán mért mivel sok esetben ha a rendszer illetve a vincsi le volt terhelve akkor elég furcsán mért egyik pillanatban 60 fok felett másikban meg szoba hőmérsékletet mért szóval elég érdekes eredményeket tud produkálni terhelés alatt.
-
zsolt501
nagyúr
Elmondom mindenkinek hogy a Dtemp nevű progi bizony nem pontos és összekavarja a SMART adatokat elletve hibásan kezli ha jó és aránylag pontos adatokat akartok akkor töröljétek ezt a progit és az EVEREST nevű progit használjátok az téved a legkevessebbet.
-
zsolt501
nagyúr
UP
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Ben Cseng #35 üzenetére
Én a már mentenék mindent a wincsiröl
Mindenesetre a wincsik nem bírják hosszútávon ezt a meleget.
Amit meg a ASUS PcProbe megad 72-75 fokot azt totál biztos hogy a proci nem fogja bírni mikor az Intel procik 60 - 65 fokig bírják hivatalosan szóval lehet próbálkozni bírni fogja e de én nem reklámoznám ezt. -
zsolt501
nagyúr
válasz
duracell89 #32 üzenetére
Az biztos sokat számít mármint a friss levegő de ha az a friss levegő is 30 fok felet van nem hiszem hogy sokat javítana.
-
zsolt501
nagyúr
Azért meglátszik hogy más csapágyakkal dolgozik a Samsung és mással a Maxtor
-
zsolt501
nagyúr
válasz
duracell89 #13 üzenetére
Attol hogy még fújrá levegőt az egy dolog de az is amit fúj az is szoba hőmérsékletű levegő szóval szoba hőmérséklet fölött kéne hogy legyen és nem alatta.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
duracell89 #10 üzenetére
Azt ne feled hogy ami a test hőmérséklet alatt van 1-2 fokkal azt már hidegnek érzed a test hőmérséklet meg általában 36 fok
A szoba klimatizált??
Azt meg nehezen tudom elképzelni hogy ez a vincsi a szoba hőmérséklet alatt dolgozik
[Szerkesztve] -
zsolt501
nagyúr
válasz
duracell89 #8 üzenetére
AIDA vagy EVEREST mind a 2 progi kiírja de nállad szerintem pontatlanok az értékek
-
zsolt501
nagyúr
Nos azt szeretném itt leírni hogy van két vincsi a gépemben a szoba hőmérséklet 25 fok álandó klíma megy
ST3120026A átlag 29 °C max 34
Maxtor 4R080L0 átlag 38 °C max 45-50 ez a vincsi mobil keretben van.
A max értékek természetesen terhelten értendő és nem hűtöm semmivel csak a szoba van hűtve.
Az érdekelne hogy ezek a hömérsékletek mennyire jók illetve másnál mi a hejzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest