- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thommyboj
aktív tag
most már kicsit késő van de amint tudok utánanézek, de azt hiszem van egy pár samsung és maxtorban a diamond 9 es széria az tutira melegedő de az már más vinyo. majd samsungokban a satasok között megnézem melyik széria is az.
de jobb a melegedés mintha mondjuk a forgatómotorral vagy éppen a fattáblával lennének gondok. -
Thommyboj
aktív tag
én is kíváncsi vagyok bár a samsungokban van olyan széria ami elég jól melegszik, alapon ilyen 44 fokok, annak kell adni egy jó kis hütést azt nem lesz gond vele, mert jó tápnál nem láttam még olyat hogy a vinyo több feszt kapott volna.
sata-s vinyo, hogy kap áramot, normál sata tápcsatival vagy átalakítóval?
[Szerkesztve] -
Thommyboj
aktív tag
-
Thommyboj
aktív tag
nekem egy seagate barracuda 7200.7 Plus 200822 om van, és semmi hütéssel sem megy 28 fok fölé, és most hogy azért van alatta egy alap 2 kis ventis hütő és oldalról hüti egy 12 cm házhütő így 22 fok környkén jár néha 20 fokot is eléri, de amúgy atomstabil kis vinyo, és nem rezonál semmi baja sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest