- Autós kamerák
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz27
csendes tag
válasz
yakuza.tora #902 üzenetére
Nagyjából már túl tettem magam a dolgon, mivel műxik hibátlanul, egyik teszt progi sem talált hibát rajta és találtam egy külföldi fórumot is ahol kitárgyalták a problémát és a WD is elismerte:
[link]
Köszi mindkettőtöknek...
[Szerkesztve] -
Gabesz27
csendes tag
Sziasztok
Egykis segítséget szeretnék kérni, olyan gondom van, hogy vettem pár napja egy új 250Gb-os WD Caviar SE vinyót (WDC WD2500JS-55NCB1), működik eddig rendesen viszont a hőmérséklet adati elég ijesztőek, hideg gépnél 40°C-ról indul eleve, pár perc alatt már 60°C-ot mutat anélkül, hogy nyúznám. Mindeközben a mellette lévő Seagate 35°C-os, és kézzel inkább a Seagate-et érzem melegebbnek. A WD-t egyébként kis duplaventis hűtő is hűti. Olvastam pár hozzászólással lentebb, hogy volt ilyen hibás széria a WD-nál, ami hibásan mutatta a hőmérsékletet (15-20°C-al is), ez is ilyen lehet??
Lehet valahol esetleg bővebben olvasni erről, hogy melyik típusok v. mikori gyártásúak a hibásak? Köszi előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest