- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Stylewars_kp #772 üzenetére
Jó, de maguktól is rájöhettek volna, hogy mi a helyzet, s akkor nem kellene itt erőlködniük!
-
Tomi 16
őstag
válasz
Stylewars_kp #731 üzenetére
Szerintem eggyértelmű Kék színben lesz a winyó nem piros.............
-
bonyolult
tag
válasz
Stylewars_kp #724 üzenetére
Az 5let valóban nem rossz, én is gondoltam már ilyenre de a pici szobai, bárszekrénybe építhető vagy akár a 12 V-ról autóban is használható hűtő lett volna az alap
Csak a kérdésemre nem találtam még meg a választ, de nem aggódom...azért ezek a vinyók szerintem úgy vannak kitalálva hogy bírniuk kell az igénybevételt hosszú távon zár házban is.
Gondolom ezt pl. az alapján hogy a cégnél a gépek gyakran hetekig mennek folyamatosan a nem éppen huzatos asztali fekvő házakban és évekig bírják a vinyók. -
bonyolult
tag
válasz
Stylewars_kp #721 üzenetére
Na akkor ennyit a SMARTról
-
bonyolult
tag
válasz
Stylewars_kp #720 üzenetére
Nekem WD 200 gigás SATA vinyóm van. Everest szerint alapjáraton 42 fokos, ha kenem a száját akkor fölmegy 51-54 fokra.
Az érzékelő mér fölé vagy valóban ennyire melegedne?
A házam egy chieftec torony (nem Dragon de hasonló) extrém jó szellőzéssel, alul ahol a HD tartók vannak, van 3 szellőző rács, ha odateszem a kezem, lehet érezni ahogy áramlik befele a levegő, tehát van huzat rendesen. Volt ott 1 ideig egy 9 centis ventillátor direkt a HD hűtésére de max 3-4 fokot jelentett.
Most nem tudom kinek/minek higgyek, ez a valódi hőmérséklet? Mi az az érték ahol már el kell kezdeni aggódni?
Valahol találtam egyszer egy leírást, asszem vmi Seagate-es oldalon ahol az egyik vinyóhoz az volt írva hogy : Max. operating temp: 60 Celsius'' de nem derült ki hogy ez a HD elektronikájára, a belső hőmérsékletére vagy a környezetre (amiben a HD működhet) vonatkozik... -
tothbe
addikt
válasz
Stylewars_kp #669 üzenetére
Ezt mivel mértétek? Nem is emlékszem olyan 40-es Samura, amiben lett volna Smart.
-
Norbo03
őstag
válasz
3? Mivel hűtitek? Jó az érzékelője? Nkm egy 120GB-s samsungom van 2MB Cache 7200RPM most 35 fok.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
pitman
őstag
válasz
De gondolom nem hittétek el, hogy tényleg annyi? (Hacsak nem a mélyhűtőben volt a gép)
-
hugoo
aktív tag
válasz
53-63-73-83...?
vagy 3??? mert az érdekes lenne, valljuk be
[Szerkesztve] -
XZoli
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #622 üzenetére
1. meghajtó - SAMSUNG SP1614N (149 GB) 30°C
2. meghajtó - Maxtor 6Y080L0 (76 GB) 30°C
Reggel 8 órától mennek,.két darab 92 ventillátor hűti öket 1500 fordulton
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest