Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
válasz
szállitó #800 üzenetére
Nagy a zaj! Nagy a zaj!
Én azért egy ilyet [link]
vagy egy ilyet [link]
bátran rá mernék rakni! 16 dBA nem lehet gond! (persze kell némi hely a hdd alatt) A PWM-es meg állítható!
A 37 fok még nem sok, de a 47 fok - amit az eredeti üziben írtál - szerintem más sok. Nekem már döglött ki vinyóm, fejfájást okozva a rajta lévő adatok elvesztése miatt! Ezért vagyok vele úgy, hogy egy 1500 ft.-os vetit megér a normális hőfokon tartás. A szélzaj pedig kiküszöbölhető halk ventivel, mert itt nem az óriási légszállítás a fontos.
[Szerkesztve] -
yakuza.tora
addikt
válasz
Deathmaster #785 üzenetére
Ahhoz képest, hogy a gépem 10.00-tól be van kapcsolva, és a Hitachim most 25 fokos...
Szerintem dobálj rájuk ventiket! Az enyémet egy 92-es AC legyezgeti! -
yakuza.tora
addikt
válasz
Stylewars_kp #772 üzenetére
Jó, de maguktól is rájöhettek volna, hogy mi a helyzet, s akkor nem kellene itt erőlködniük!
-
yakuza.tora
addikt
Hát igen. Szerintem is szenzor hiba lehet az oka ennek a lehetetlen hőfoknak.
-
yakuza.tora
addikt
Uraim!
Tudom, hogy nem hdd, de ha ma már a hőfokokról beszélgetünk, akkor önöknek is feltenném e kérdést!
Felszereltem egy Tt Sonic Tower hűtőt a procira, és az a gondom, hogy úgy az Everest, mint az alaplap - ASUS Probe 2 - érzékelőjén fel-le ugrándozik a hőfok. 23-ról 36-ra, majd visszaesik 26-ra, s utána ismét 36 feletti hőfokot mutat. Ha megterhelem a procit, mondjuk játékkal, akkor ugyanez az ugrándozás figyelhető meg, csak magasabb hőfok tartományokban.
A Hűtőbordán egy adda venti van és 2000-en forog!
Ha van valakinek ötlete, hogy mitől van ez, akkor azt köszönettel várom!
Üdv! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest