- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- TCL LCD és LED TV-k
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdsentinel
őstag
válasz
bonyolult #722 üzenetére
Hello !
A WD-nek volt egy szériája, amely valóban 15-20 fokkal is magasabbat mutatott a valós hőmérsékletnél (más tekintetben nincs gond vele).
A SAMSUNG meghajtók pedig a tapasztalat szerint jó 7-8 fokkal kevesebbet mutatnak a programok szerint, mint a valós hőmérséklet.
Ha van lehetőség, érdemes megmérni egy külső hőmérővel (infrás hőmérő, előlapi panel, stb). Némely merevlemez figyelő program támogatja, hogy ha ilyenkor összehasonlítod a SMART hőmérsékletét az általad mért értékkel, a különbség beállítható és így a későbbiekben már a program is a valós hőmérsékletet fogja jelezni.
Ha a mérés nem lehetséges (a számítógép háza nem bontható meg) akkor megoldás lehet az, hogy bekapcsolás után közvetlenül megnézzük a program által kijelzett hőmérséklet értékeket és azokat a környezet (szoba, iroda) hőmérsékletével hasonlítjuk össze. Ilyenkor mivel a processzor, videókártya és a többi egység még nem melegedett be nagyon, számottevően nem befolyásolják a merevlemez hőmérsékletét. Természetesen ez csak abban az esetben igaz, ha a számítógép előzőleg lehűlt a környezet hőmérsékletére, tehát nem volt bekapcsolva órákon keresztül. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
bonyolult #723 üzenetére
wan egy elvetemült ötletem mégpedig az hogy a gépházból kivenni a sztámítógépet és beleoperálni a hűtőbe!!! figyi nem olyan hülyeség gépházat eladod egy szutyok orosz
gyártmányú hűtő 3000 huf ért már megkapod! átvested feketére festesz rá pár db. lángnyelvet és máris lesz egy hihetelen nagy gépházad és egyben egy jó hűtésed!
bár lehet hogy a kábeleknek nemtenne jót meg a tápnak.... :DDD :D ;] :W :DDD
szabadalmaztatom! made by simi féle hűtés! -
Stylewars_kp
őstag
válasz
bonyolult #719 üzenetére
Szerintem nem kell attól tartanod hogy pörgő/mozgó alkatrészek tágulnának wagy
bármi bajuk is lenne mert max. 35-38 foknál nem fog meghajlani egy vinyó belső alkatrészei,ha meg annál nagyobb a hőfok akkó sztem már bajok wannak mert akkor leég wagy mitomén.Sztem egy átlagosan 30-35 fok a normális.Amit mutatnak a programok azok csak naggyából igazak wagy eggyáltalán nem! énszerintem a csippet érdemes hűteni,
deviszont szerintem ha wan a gépedben 7-8 ventillátor az bővenelég minek még a vinyóra is
deha zárta gépházad akkó nemártana rá egy vinya hűtés, főleg ha 5-10 órákat megy a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest