Aktív témák
-
hdsentinel
őstag
Szia !
Szerintem nem kizárt, hogy az automatikusan detektált UDMA módot nem bírja valamiért és ettől dob egy hátast.
Próbáld meg a BIOS-ban visszatenni UDMA 2-re, ha még úgy sem, akkor kapcsold ki a DMA-t és próbáld meg sima PIO módba állítani.
Nem lesz gyors, de ha elindul, legalább le tudod menteni az adatokat.
Egy próbát megér ...
--
Bocs, csak most vettem észre, hogy ez a post már nem feltétlen aktuális
[Szerkesztve] -
steve@prhw
őstag
Egyszer már volt ilyen, ott csak úgy ment, ha az áramot ráraktam, úgy indítottam, és az adatkábelt csak a win felállása után... Aztán új hardver hozzáadása varázsló..
Sztem várj néhány ötletet még, és ha nem OK, akkor próba...
(Gondolom, nem ugyanazzal az ATA-kábellel próbáltad mindkét géppel, tehát az nem valószínű, hogy gond. Master/slave, primary,secondary pozíciókban próbáltad?)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest