- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
Aruld mar el kerlek, hogy neked mar megint ki a fene meselte ezt a Low Level Formatot??? Egy arva szo sem esett rola itt. Ha nem hasznaltad legalabb ne mondj rola hülyesegeket!
Talalsz benne többek között egy Basic Quick (90s), egy Advance es egy Burn In Test-et, ami az esetleges mechanikai es/vagy elektronikai hibakrol egy hibakodot ad vissza, amit megnezhetsz a honlapon, hogy mit is jelent pontosan.
De ha nekem nem hinnel:
Letölthetö Bővebben: link innen
A hozza keszült hasznalati utmatot pedig Bővebben: link itt olvashatod el. -
Blackmate
őstag
1. A PowerMAX-rol hallott informacioid hülyesegek. Miert csinalna a gyarto olyan diagnosztikai programot, ami tönkretenne a termeket?
2. es 3. Mar többen elmondtak, hogy nem kell mindennek hinni!! Ezek is csak egy programok, amik müködhetnek rosszul es/vagy az erzekelö nem megfelelö, ahonnan az adatokat kapjak. Ugyhogy legy oly kedves ezt a bizonyos 68 fokot kezzel ellönörizni! Azert vigyazz, mert ha tenyleg annyi, akkor 2 dolog miatt is aggodhatsz: valami nem koser a gepedbe, es szereztel egy elsö foku egesi serülest az ujjadon.
4. Amennyiben aluminiumbol van a borda siman kibir 4 csavart, bar ehhez nem artana latni a borda felepiteset. Kiprobalod egy csavarral, es meglatod mi lesz. Nagy kart nem tehetsz benne. -
granpa_matis
aktív tag
A helyedbe mar reg lementettem volna rola mindent(neked a film is adat?
) es gar.
Bar nekem lett volna ilyen szerencsem, de hirtelen lassullt be Maxtorom kb. 20KB/sec readre, csak nehany fontos doksit tudtam rola lementi.
Kivancsisagbol megneztem a WinXP 30 min alatt bootolt be rola.
[Szerkesztve] -
Hani
aktív tag
Sebaj, vigasztaljon a tudat, hogy átlagban még mindig jó vagy: ahogy néztem, az egyik szenzorod -1 fokot mér
Valami megbuggyant a gépednél, bár maga a Maxtor sem egy életbiztosítás (bár ugyan nekem is van, vigyázok rá, nagyon.).
Ha nincs semmilyen vírusod / trójaid / egyéb nyavajád, érdemes elgondolkozni egy alaplapi driver - újrapakoláson.
Bár lehet, hogy ez csak szerintem van így. -
Alan
aktív tag
Ha a szoftveres problémákat (háttérben futó szemetek) kizártad és még mindig ilyen, akkor szerintem a képen lefelé mutató ''tüskék'' valószínűleg szaporodó hibás szektorokat vagy mechanikai problémákat jeleznek. Ments mindent le azonnal és nézz körül az árlistákon, a vincsi haldoklik.
-
Mkill
aktív tag
Szia
Ted a 6-ra és újra inditod
rakok egy képet
Bővebben: link
Menyire poros a géped?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Windows 11
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest