-
PROHARDVER!
Sokféle HDD tesztet láttunk már, viszont megbízhatóságra - ami talán a legfontosabb - szinte sehol nincs ''megbízható'' és átfogó statisztika.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Lenne 1kis gond a vinyóval... raktam rá zenét hallgattam és szám közepén megáll és fejet hallom benne mintha park állásba tenné holott használom. A gépem nincs hibernálva ilyenkor. Utánna hallom 30másodperc múlva,hogy visszarakja a fejet pár mp után indul a zene utána lejátssz 3-4 számot és megint elkezdi. Semmilyen energiagazdálkodás nincs beállítva,vista Ultimate 32bit-em van
Mi lehet a gond????? És WinMP és Winamp alatt is csinálja.Bocs ha kicsit értetlenül írtam nem is nagyon lehet ezt megfogalmazni.leírni. És ami benne van Samu 200Gb nem csinálja ezt csak a WD640Gb.
Holnap egyébként vinném vissza,még benne vagyok a 3napba,meg minden cuccot leszedtem róla,de azért rákérdeznék,hátha csak valami beáll kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egérpad topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hyundai, Kia topik
- Nyaralás topik
- Ukrajnai háború
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest