-
PROHARDVER!
Sokféle HDD tesztet láttunk már, viszont megbízhatóságra - ami talán a legfontosabb - szinte sehol nincs ''megbízható'' és átfogó statisztika.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Látom senki se segít
(#705)
Tegnap tesómnál teszteltük,torrentezett,zenét hallgatott róla. És jól működött.
Ezután 2lehetőség adott. 1mivel nem sok pénzem van így 12-15környékén 1olcsó Giga,Asus lap.. Lehet a chipset xarakodik a vinyómmal,vagy nem tetszik neki,hogy 640Gb,bár a 200Gb samu 3éve tökéletesen üzemel benne, illetve az elérhető legfrissebb BIOS van a lapon.
2lehetőség csak a WD-t teszem be a gépbe és teszek rá Vistát és ezt használom. Ezt napokon belül ki fogom próbálni. -
Jamby18
senior tag
ÁÁÁÁ
Ezt már tényleg nem hiszem el #684 hsz. leírtam mit is csinál a WD 640Gb GP vinyó. Visszavittem június elején ültek rajta 2hetet felküldték Pestre illetve itt az üzletbe is letesztelték és elismerték,hogy "hibás"!!!!!
Nem hívtak bementem még mindig nem érkezett meg sima 640Gb tudtak volna adni, ha 1héttel ezelőtt telefonáltam VOLNA, de mondtam nemem olyan kell amit vettem. Jó, tegnapelőtt hívtak,megjött,érte mentem.
Kicserélték 1zsír újra hazahozom és láss csodát dettóra ugyan azt csinálja mint a régi megfagy tőle a winamp, torrent kliens nem tudja használja a vinyót. Szóval tényleg pipa vagyok most már.
Próba képen összedobtam itthon 1gagyi gépet 3000+ sempron,ASRock lap,256Mb ram,int S3 graf, XP telepítés...
Amikor annak kéne bejönni hogy partíciók, megáll a telepítés és közli.
Nem lehet operációs rendszert telepíteni mert a Windows nem talált merevlemezes meghajtót
Jumperelni már próbáltam az előzőt semmi siker a Power up Standby ha összekötöm POST nál nem ismeri fel a vinyót pár másodperc múlva Disc Error.
Szóval már tényleg nem tudok mit csinálni.
Visszavigyem??? Szerintem már kivan a t..... velem hogy még mindig xar. Olyat meg gondolom nem lehet,hogy adjanak 1simát 640Gb BLACK nevűt azt hiszem.
Ötleteket várok... idegesítő kicsit, 1Gb szabad hely és 2hónapja kínlódok ezzel a vinyónak nevezhető micsodával. -
Jamby18
senior tag
válasz
utolsolevel #666 üzenetére
Nekem is ezt a "klattyogó" hangot csinálja főleg,hogy itt van a gép az asztalomon és nincs is rajta oldallap.
Én április 2.án vettem hazahoztam másoltam rá zenét illetve torrentnek is használtam és 2kattanás között elérhetetlen volt a gép számára pörgött a motor,de se írni se olvasni nem tudott és fél perc után újabb katt és minden beindult és 1nap ezt sokszor csinálja ilyenkor ami program róla fut mind lefagy főleg a winamp nem válaszol.
Ha torrentet futtattam róla akkor meg Disk Overloaded 100%-ot irkált.És a fel-le fokozatosan csökkent
Múlthéten visszavittem elmondtam mi a gondja, azt mondták letesztelik,de ha náluk jó akkor nem tudják mi leszhát kösz
-
Jamby18
senior tag
Egyébként,hogy átállítottam "soha"-ra a vinyó leállását nem áll meg a zene,egész nap tesztelgettem,viszont a fejet akarva akaratlanul fel-le, fel-le teszi
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!! GP szériánál ezek a módok mit jelentenek magyart nem találtam.
-Power Up In Standby----- Bekapcsolás tartalékban
-Spread Spectrum Clocing------Kiterjedt spektrum Clocing
Valami haszna van ezeknek?? -
Jamby18
senior tag
válasz
audi100td #572 üzenetére
1órája megy így "soha"n EDDIG OK de volt,hogy napközbe is ment2-3órát így illetve pontosan nem igen figyeltem,hogy mennyi idő kell neki,hogy megint előjöjjön ez a problem, annyit csinálok akkor,hogy holnap MÉG marad akkor,tesztelgetem.
Egyébként ha 3napba benne vagyok akkor szó nélkül cserélik már újjal megyek haza, de ha a 3évbe rendezem akkor kell várni míg megérkezik az új???? -
Jamby18
senior tag
válasz
audi100td #570 üzenetére
Beírtam,hogy soha most róla megy zene,meglátjuk.
Egyébként mikor be van állítva ez a 20perc vinyó leállást általában nekem XP.nél volt, hogy ugye hallhatóan leállította a motort,mert az a leállás,de nálam míg ezt csinálta most a WD csak a fejet vette le,de a motor ugyanúgy ment tovább -
Jamby18
senior tag
-
Jamby18
senior tag
Lenne 1kis gond a vinyóval... raktam rá zenét hallgattam és szám közepén megáll és fejet hallom benne mintha park állásba tenné holott használom. A gépem nincs hibernálva ilyenkor. Utánna hallom 30másodperc múlva,hogy visszarakja a fejet pár mp után indul a zene utána lejátssz 3-4 számot és megint elkezdi. Semmilyen energiagazdálkodás nincs beállítva,vista Ultimate 32bit-em van
Mi lehet a gond????? És WinMP és Winamp alatt is csinálja.Bocs ha kicsit értetlenül írtam nem is nagyon lehet ezt megfogalmazni.leírni. És ami benne van Samu 200Gb nem csinálja ezt csak a WD640Gb.
Holnap egyébként vinném vissza,még benne vagyok a 3napba,meg minden cuccot leszedtem róla,de azért rákérdeznék,hátha csak valami beáll kellene.
-
Jamby18
senior tag
válasz
audi100td #563 üzenetére
És a jumpereléssel esetleg érnék valamit mármint Stand by.... csak segítenek valamennyire.
Boltba vettem igen csak sajna elég sok cuccot vittem már vissza nekik pl kormányt és elég nehéz volt nekik elmagyarázni mi a gond, meg kitalálnák hogy tesztelik náluk semmi gond, ne várjak ettől a vinyótól totál csendességet. . .
Nameg visszavittem hozzájuk monitort pixelhibával nem világító, világítós bill-t, betört görgőjű egeret nyüszörgő kormányt.. csal kilehet velem a ...juk szerintem,hogy mindent visszaviszek. -
Jamby18
senior tag
Most értem haza szal most tudtam beszerelni a vinyót,de..
nem azt hozta amit vártam még rosszabb...Nagyon rezgeti a házat nincs semmi más hangja, de ha hozzáérek mihez hasonlítsam pl. mosógép rezonanciájú.
DE lehet csak az én hülyeségem lehet jumperrel kell állítani esetleg????
Mert adatlapján.
Jumpered pins 1 and 2 enables SSC (Spread Spectrum Clocing)
Jumpered pins 3 and 4 enables PUIS (Power Up In Standby)
Ezekre gondolok én,esetleg valakinek volt hasonló???
Mivel OEM vettem így leírást se kaptam.. -
Jamby18
senior tag
Sziasztok!!
Holnap, holnapután tudnék venni egy
WD GP 640GB SATA2 16MB vinyót 18k-baTapasztalatokat szeretnék a Green Power-ről tudom azt,hogy 5400rpm csendes mőködést ígérne, valóságban ez hogy alakul???? Este menne a gép és jó lenne ha nagyon csöndes lenne szinte hangtalan,ne rezgesse a házat.És a fej se legyen hangos.
Köszönöm aki válaszol mielőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Megújult a PROHARDVER!
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox One
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest