-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Képzeljétek!
Eddig idegenkedtem a Windows 7-től csak mert új és lusta vagyok megtanulni az XP pedig mint egy jó asszony teljesen kielégített minden téren. A szabványos de nem megszokott képernyőfelbontások használatának beállítása mondjuk kifejezetten egy horror. De most rászántam magam és visszatettem a w7-et mert hát csak haladni kel a korral, és hatalmas meglepetésben volt részem!! Ha az XP annyira elégít ki mint egy jó asszony akkor a W7 pedig annyira mint egy minőségi örömlány. A különbség nyílvánvaló!
Ugyanis:
Nem csak az ION vagy a VP4-es új 2xx -es sorozat képes jól teljesíteni filmek alatt!
Egy G98 magos 8400GS is képes döccenés mentesen játszani a x264_killa_sample-t !
És az a legjobb benne hogy nem kell hozzá a CoreAVC (CUDA) sem. Szó szerint semmi!Windows 7 alatt a legújabb MPC-HC és kész! Megy a killa 25%-os CPU lload-al!
Szép volt w7
Ezek és 1-2 ígéretes próbálkozás után azt kell hogy mondjam hogy a 2160p-s filmek W7-et követelnek majd!
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest