-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapalacs
csendes tag
Az kemény..most kirakom pendrive-ra ugyanazt a filmet amit itt nézegetek a MPC VR-rel.
Így ugye a tv maga ugyanaz, viszont a tv saját lejátszójával megnézem milyen a kép az MPC VR-hez képest.
Amúgy 24Hz vs 60Hz és igen, látom a frame rate részben a kiugrást 24 fölé, a grafikonon nem látok meg-megakadástpedig 3percig lestem 15centire a tv-től
de tényleg nem tudom mit kellene észrevenni, ez is igaz. (csak most felmerül a kérdés, ha egy átlagos HDR tv-nél melyben nem egy nagy szám a panel csupán marketing duma, minek vesződünk vele, hogy HDR-es anyagot nézzünk?
Persze értem, ezt mindenki döntse el maga, meg tv-től függ.)
szerk. megnéztem, semmivel sem szebb az adott HDR anyag a tv lejátszójával, vagy ha van is különbség, tökre nem mérvadó, ergo szépen tolja az MPC+MPC VR kombó
sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Macska topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1 humoros
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest