- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vesa
veterán
Odáig el sem jutok, hogy a szolgáltatás minőségét véleményezzem, bár gyanítom a 300-as netnek bőven elégnek kellene lennie. Szintén UPC egyébként.
Most olvastam olyat, hogy próbálkozzak Edge-el, de csak emiatt nem fogom feltenni. Nevetséges lenne, ha azzal menne, de onnantól végképp a szolgáltató rendszere tré, ha Firefox alatt nem képes működni.
-
azbest
félisten
áh dehogy.
Lényegében csak arról van szó, hogy amit valaki tökéletesnek gondol, az nem biztos, hogy az.
A régi plazmák hd ready felbontása (amit fhd-ről skáláz a kisebb natív felbontásra) és működése miatt sok olyan hiba a videókban nem látszik velük, ami lcd-vel durván látszik. Ahogy a régi crt tévéken sem látszott az sd időkben, hogy milyen szörnyen tömörített videókat is néztünk.Az meg kb minden tévé betegsége, hogy mindenféle buta effektet bekapcsol rajtuk a gyártó, hogy ne látszódjonak a képhibák. Cserébe egy simított, műanyag massza az egész, ami a széteffektezéstől sd felbontásúnak tűnik. Ha minden képjavító varázslás ki van kapcsolva, akkor több részelt látszik a tartalomból, cserébe a képhibák is látszanak.
-
sagit
veterán
-
Exian
addikt
Tök jó, akkor most tényleg döntse el az ember, hogy milyen TV-t vegyen, ha plusz eszköz nélkül akar HBO GO-t nézni
korábban az LG-n is gondok voltak (közvetlen előfizetés úgy emlékszem nem is ment), miközben az akkori Samukon ment jól. Hozzáteszem, anyámék ezer éves, első generációs kis 32"-os Samsung smart tv-jén tökéletesen megy (igaz lassan indul, de utána már jó), ellenben sok új Samsungon láttam problémákat. Nehéz ügy, én is szívesen néznem végül is közvetlenül TV-n, saját appal, csak kérdés, hogy egy most megvásárolt TV-n milyen lesz mondjuk fél ev múlva. Van, aki hosszabb ideje használ egy bizonyos Tv-t és nem volt/nincs gondja vele?
Mert akkor olyan TV-t vennék. Ezek szerint most LG-t érdemes ilyen szempontból?
-
norbertoth
senior tag
43UJ670V, azaz 2017-es modell. Megnyitottam a menüt és nézem mi az a fekete ikon jobbra, nézem hbo go, fu de megörültem neki hogy végre frissítették, a régi ikon is megmaradt azt töröltem, frissült és mr az új felület fogadott mint ami a mobilos app, nagyon szép, intuitív, netflix jellegű 😀 nagyon tetszik. 2018.11.22-ét ír de eddig nem láttam az ikont, csak most.
Hu a verziószámot hirtelen nemtudom megnézni mert megállítottam az élő felvételt, de valami 5.2? Nem akarok hülyeséget mondani, amikor rámentem a fekete szalag ikonra ki is írta higy frissítse-e.
Szerintem folyamatosan frissül mindenkinél, kb 1,5 eve várom ezt a verziót, így már nagyon szívesen használom. (Lehetne több film is mondjuk)
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- Temu
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mobil flották
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lumia 950 Szép állapotban
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX2060 6GB!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest