- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
-
PROHARDVER!
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chaosmonger
tag
Közvetlen előfizetésnél senkinek sincs TV pin kódja, hanem a Samsung tv-kre kijött egy újabb, fekete hátterű ikonos app., ami első indításkor kiír egy azonosító kódot, amit lehet regisztrálni a [link] oldalon. Az LG-ken ez az újabb app. nincs meg (nekem azt írta az ügyfélszolgálat, hogy liszensz okokból), csak a régi, fehér ikonos app. ami még máshogy is néz ki és csak TV pin kóddal lehet használni.
-
azbest
félisten
-
LouiS22
veterán
Amúgy bármelyik filléres médialejátszó, amin képes futni a LibreELEC (értsd: támogatja) és felrakod a 18 alphát, röhögve menni fog az HBO GO a megfelelő plugin telepítésével. Igen, kell hozzá kb 15 perc, hogy beállítsd. De még mindig egyszerűbb és értelmesebb megoldás, mintsem szenvedni chromecasttal és miegyébbel.
-
azbest
félisten
Nem tudom, valószínűleg nem. Úgy tudom létezik olyan tévé, ami részben megvalósítja a google chromecast / googlecast módot. Azzal talán megy.
Az LG-nek is van talán valami cast módja, de az nem a google féle, bár ez lehet modelltől is függ. A dlna, miracast meg hasonlók azok nem egyeznek meg a google féle megoldással.Az "AndroidTV" ami a google kifejezetten tévére optimalizált android változata beépítve tartalmazza a googlecastot is. A sony-nak vannak például ilyen tévéi, de lehet más gyártó is csinál. Nem keverendő a kínai tévé boxokkal, amin andoid van (de tabletes változat).
A chromecast2-őt 14eft körül kapni BP-i boltban. Ha jól tudom, akkor az LG-n a hbo saját regisztrációs előfizetése nem megy, a más szolgáltatós (tv, internet, telefon mellé) változatnál van külön tv kód, amivel elvileg megy LG -n is a belépés. Hacsak vissza nem vonták az appot, mert akkor megszívatták azt is, akinek szolgáltatós regje van.
-
Exian
addikt
Kodi.
Fel tudod telepíteni telefonra is, ki tudod próbálni. Nekem ez fut az Android TV Boxomom, ezzel mozizunk projektorral. Le tudja játszani a hálózat többi gépén tárolt filmeket, illetve netes tartalmakat.
Van hozzá plugin, amivel megy a HBO GO is. Csak sajnos az én Kodi verziómra (v16) elvileg nem megy fel, viszont a legújabb Kodi meg nem kompatibilis a Boxommal. Zsákutca. Sakk-matt. De mindegy, nekem most már stabilan jól megy a HBO GO alkalmazás, úgyhogy nem izgat annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- IPhone 13 mini 256GB gyári független jó akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Áron alul garanciával!!!! 3 hónapos gamer konfiguráció!!! AkciÓÓ!
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest