- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Használt VGA / videókártya ajánló
-
PROHARDVER!
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van optikás itt , akinek volt már stream minőség hiba?
Kíváncsi lennék arra mit írtak. Mert ott biztosan nem a ping a hibás.
-
drpele
senior tag
válasz
#22718208 #1589 üzenetére
Valóban nevetséges, hogy (100Mbit-es netkapcsolat mellett 5GHz-es WiFi-n keresztül) az HBO GO adaptív streamingje ilyen ramaty/random minőségű, de LAN-on ezek a problémák nemigen jelentkeznek.
S értem, hogy a CC2-vel WiFi-n kifogástalanul mennie kellene (ennek ellenére sokaknak sz@r), de valld be, hogy szereted szivatni magadat. Az általad is említett LAN adapter a CC2 árához képest filléres kategória...
-
törölt tag
-
törölt tag
Én is megvettem 15k -ért a cc2 -t, mert a samu app egy hulladék alsó - közepes kat. tv -n.
De persze ,hogy az is random (hétvégén rosszalkodik).
Valaki azt mondta itt, hogy vegyek egy lan adatpert hozzá.
Én meg azt mondom ,hogy nem veszek ,mert elfogadhatatlan ,hogy a 3-4-5 megabites tartalmaikhoz még biztosítsam a lan kapcsolatot. A cc2 teszt alapján stabilan kapja a 45-50 megabitet wifin.Folyamatosan hazudgál , terel és mellébeszél az üfsz!
Olyat is írtak már nekem , hogy a cc2 -t még a google is fejlesztgeti és ezért lehet a hiba!Én meg kérdezem ,hogy a a google a hülye ,akkor mit keres a natívan támogatott eszközök listáján??
Persze az eszközön más megy rendesen , egész véletlenül csak a hbo go sz@rakodik.
-
törölt tag
Kis érdekesség: ugyanazzal az email-jelszó párossal tudtam csinálni Telenoros profilt, mint amivel korábban közvetlen előfizetéseset. Érdekes, nem gondoltam hogy el fogja fogadni, de semmi gondja nem volt. Ráadásul bejelentkezéskor is külön vannak választva a közvetlen és a szolgáltatón keresztüli előfizetők, így ilyenkor sem kavarhat a cucc.
-
törölt tag
Nem hinném hogy az app lenne itt a szűk keresztmetszet. Androidon sem képes tartani még a 480p-t sem. 2014-ben meg aztán főleg elégnek kéne lennie a 300 megabitnek. Szerver oldalon gáz ez az egész szerintem.
PS4-ről tudom nézni közvetlen előfizetéssel, csak szerettem volna kímélni a konzolt.
Most mondjuk jobban tartja már a felbontást de így is van hogy teljesen visszaesik.
-
azbest
félisten
-
törölt tag
Előfizettem Telenoron keresztül egy hónapra, hogy be tudjam aktiválni a tévés appot. Az alkalmazás elég lassú, azt meg nem értem közvetlen előfizetéshez miért nem tud egy nyamvadt kódot generálni hogy használni lehessen, de a lejátszás a legrosszabb. Ha épp hozza a maximális felbontást akkor jól néz ki, de ezt még nem sikerült 3 percig se tartani egyhuzamban... Cserébe sokszor leesik ilyen 144p szintre, borzalom. A tévé régi, de a Netflix hibátlan rajta, és 300 megás net van beledugva kábellel. Nem gondoltam hogy 2018-ban itt tartunk. Nagy csalódás ez így
-
azbest
félisten
válasz
#22718208 #1579 üzenetére
A másolásvédelem és adaptív streaming támogatása is kell. Normális android alatt ott van a widevine lib a rendszerben. Win alatt, libreelec alatt vagy más platformokon össze kell vadászni a rá való libet és odamásolni az addon megfelelő könyvtárába.
Úgy látom azon ez nem lesz: [link]
UWP / XBOX One - NO
- These platforms do not currently work with Inputstream Adaptive -
TomBond
aktív tag
válasz
csibepuding #1576 üzenetére
Nálam ugyanezt csinálja, és másoknál is. Egyenlőre nincs rá megoldás. Én írtam nekik: (#1539)
-
LouiS22
veterán
válasz
csibepuding #1576 üzenetére
Tippre elfogyhat a memória és ezért a drasztikus lépés. Próbálj meg letiltatni, deaktiválni néhány más, appot (nem ismerem a Samsung OS-t, de biztosan van ilyen lehetőség).
-
csibepuding
újonc
Sziasztok! Samsung Smart tv-n HBO go alkalmazás használatakor minden filmből egy idő után kilép, visszalép az alkalmazás kezdőlapjára és nem is emlékszik rá, hogy hol tartottam. Gyakorlatilag semmit nem tudok 4-5 megszakítás nélkül végignézni. Net kábelről jön, más eszközön (laptop, telefon) nincs ilyen probléma. Van esetleg valakinek ötlete, hogy hogyan küszöbölhetném ezt ki?
-
S@c@
őstag
Sziasztok!
Miert van az, h ingyen ki akartam probalni az hbo go-t megis levontak 1500at a szamlamrol. :/
-
Exian
addikt
Miért nem kötöd rá a laptopot a TV-re? Kábellel. Nekem így megy, igaz nem laptop, hanem asztali gép, de ez lényegtelen. Ez így nagyon tuti, nekem eddig így volt a legjobb minőség, a géphez egy picike vezetéknélküli tapipados billt használok, igy nagyon kényelmesen és gyorsan indítható bármi.
-
Bass
addikt
Sziasztok telefonon elöfizettem az hbo go-ra de itthon az lg tv-n van app hozzá de pin kodot kér amit elvileg a telefon appban a beállitás menüben kéne keresnem de nem találom. Rossz helyen keresem?
-
azbest
félisten
válasz
#22718208 #1561 üzenetére
Én sem vagyok benne biztos, hogy a másolásvédelem korlátja-e vagy csak az app buta.
De mondjuk miboxon sem adott a telefonos app jobb minőséget, pedig az l1es. Meg régebbóta emlegetnek fullhdt, mint amióta az addon minőséglistáján tényleg feltűnt.Szerintem kodira keresve itt kiad linket leiírásra, mert töbször beszélgettünk róla.
-
azbest
félisten
Hm. Nem hivatalos kodi addonnal telón is megy akár fhd. A hivatalos appban csak azt látom, hogy gyatraca minőség. Mobilon lehet nem ideális de az fhd-ig engedi, ha van a műsornak ilyen minősége
A widevine másolásvéfelem [link]
Az l1 szint szokott kelleni az fhdhez. Pl netflix, amazon video....
A huawei p9 is csak l3 as mint a legtöbb mobil -
törölt tag
válasz
freeknight #1553 üzenetére
Én úgy tudom 480p a max telefonon
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Nekem mobilon egyszerűen nem akar felkapcsolni hd felbontásra az alkalmazás, nem is látok semmilyen minőségbeállítási lehetőséget. Ez kb másfél éve, amikor utoljára fizettem elő, még működött telefonon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest