- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vieri2000
tag
Buta kérdés, de a hangfalakhoz nem adnak kábelt?
-
vieri2000
tag
Gyors kérdés. az rca bemenetbe amire az van irva hogy cbl/sat vagy tv rá lehet kötni cd lejátszót? Minősége meg egyezik azzal ha külön bemenete lenne a cd-nek? (sajnos ennél a készüléknél nincs külön)
-
vieri2000
tag
Az cbl/sat optikai csatlakozoba belehet dvd -t kötni optikai kábelen?
-
vieri2000
tag
válasz
fehér_ember #1152 üzenetére
Köszi. Előfordul hogy nem a megfelelő ajtón kopogtatunk.
-
vieri2000
tag
válasz
bajnokpityu #1078 üzenetére
Köszi a választ. De akkor miért van rajta az rca kebelen a harmadik az az föld kábel? Én erre a földelésre gondoltam. De ha nem kötöm az erösitöre akkor is bug.
-
vieri2000
tag
van egy Akai ap100 lemezjátszóm amit szerettem volna a Technics erősitőm lemezjátszó bemenetére kötni. egy din-rca átalakitót használtam és szépen rákötöttem a földelést is. A végeredmény rendes bugás a hangfalakon keresztül. Van valamilyen megoldás? Mi lehet a hiba? Köszönöm a segítséget!
-
vieri2000
tag
Üdv! Szeretném megkérdezni hogy ha én összekötöm a médialejátszómat és a dvd lejátszomat optikai kábellel akkor a dvd lejátszó átengedi a hangot az erősítő felé?
médialejátszó- dvd - erősítő és a médialejátszó adná a forrást, működhet az 5.1 az erősítőn
(az erősitőn csak rca van a médialejátszon meg hdmi ill optikai csat. ezkért gondoltam hogy beiktatok egy dvd-t amin van optikai viszont a hangfalakra 5.1 rca vinné ki a hangot)
megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest