Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
charlyl
csendes tag
Egyetértek, hogy számít a kábel.
Saját példa: kb 25 éve kicseréltem a Quadral dobozaim belső kábelezését Straight Wire kábelre.
Munka után éjszaka csináltam meg, előszür az egyiket majd kb 2 héten belül a másikat is
Az eredeti kábelelel egyező hosszuságban lett cserélve.
Mivel először csak egyiket csináltam meg imádtam tekerni a sztereó erősítőm pótiját váltogatva a jobb és bal oldal közt, háát tényleg ég és föld volt, alig vártam, hogy mindkettőn a Straight Wire kábel legyen és bejött a hang, mindenhol job lett, megfogottabb basszus, csilingelőbb magasak, tisztább cinek, nagyobb tér, levegősebb hangzás.
Egyvalami viszont igaz és fizika: a vékony gyári kábel helyett egy 2,5-es kábel került be...Az RCA kábeleknél is az akkor kapott gyárit saját készítésűre cserélve is hallottam különbséget majd azt Monster Cable-re majd vd Hulra cserélve is hallható előrelépés volt.
Van bennük valami még ha az fizikailag meg nem is fogható, ember már csak emocionális élőlény
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest