Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• charlyl

csendes tag

válasz BBéci #2001 üzenetére

Egyetértek, hogy számít a kábel.
    Saját példa: kb 25 éve kicseréltem a Quadral dobozaim belső kábelezését Straight Wire kábelre.
    Munka után éjszaka csináltam meg, előszür az egyiket majd kb 2 héten belül a másikat is
    Az eredeti kábelelel egyező hosszuságban lett cserélve.
    Mivel először csak egyiket csináltam meg imádtam tekerni a sztereó erősítőm pótiját váltogatva a jobb és bal oldal közt, háát tényleg ég és föld volt, alig vártam, hogy mindkettőn a Straight Wire kábel legyen és bejött a hang, mindenhol job lett, megfogottabb basszus, csilingelőbb magasak, tisztább cinek, nagyobb tér, levegősebb hangzás.
    Egyvalami viszont igaz és fizika: a vékony gyári kábel helyett egy 2,5-es kábel került be...

Az RCA kábeleknél is az akkor kapott gyárit saját készítésűre cserélve is hallottam különbséget majd azt Monster Cable-re majd vd Hulra cserélve is hallható előrelépés volt.
    Van bennük valami még ha az fizikailag meg nem is fogható, ember már csak emocionális élőlény :)

Új hozzászólás Aktív témák