- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
Aktív témák
-
xtremer
tag
válasz
bajnokpityu #2344 üzenetére
Lehet hogy én vagyok rosszullátó de én átolvastam a totyikot keresgéltem is benne de sajnos nem találtam választ a kérdésemre.....de ha már 1000en feltették a kérdést akkor biztos legalább egy választ kellett volna találjak... de mivel nem találtam még mindig nem tudom hogy mi lehetne a baja, így ha talán te tudnád hogy mi lehet a probléma akkor megköszönném hogy ha megosztanád velem...
-
xtremer
tag
Ha valaki esetleg tudja hogy miért nem szolgáltat 5.1et az optikai kábelem az megoszthatná velem....tehát számítógépről van átkötve és csak simán sztereóba szól
-
xtremer
tag
Tehát a szoba az 3,20m*3,40mes akkor kb 11négyzetméter.....
Huh az ns 777 Nagyon jól néz ki már csak bele kéne halgatni .....haver media marktban dolgozik de sajna ott nekik nincs semmi normális yamaha hangcuccuk....igaz multkor halgattunk Wharfedale cuccost az se szól rosszul de azért inkább maradnék yamahánál......
-
xtremer
tag
Akkor a subról mivel elég kicsi szobám van ezért sajnos nem tudom kihasználni de arra nagyon jó hogy mindent leszedjen az asztalról akár fél hangerőnél is
beállítása sztem gyerekjáték van rajta külön music és movie mód ami sztem ugyanúgy szól.....Tényleg dúrvás legalábbis nekem előtte genius fadobozosom volt 2db is.. ahoz képest dúrvás....Hát azért jól mutatna egy yamaha front a szobában ha már minden yamaha
Van két háttérsugárzóm Ns -e55 szintén yamaha és egy centerem ns-c55 ....ehhez kéne valami szép kis front nem muszáj hogy nagyot szóljon inkább szépen ..... Kis furcsaság az erősítőnél hogy amikor optikai bemenettel akarom rákötni a számítógépemet akkor nem ismeri fel a rendes 6.1et hanem csak simán sztereóba szól ami kicsit idegesítő mert sok ezerért vettem hozzá ilyen kábelt...
-
xtremer
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem van egy Yamaha rx-v 450es erősítőm hozzá egy yst sw515 sub és szeretnék hozzá két új front-ot milyet ajánlanátok hozzá?Árba kb 100k-ból jöjjön ki......
Előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Trollok komolyan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged