Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• clarlet167

csendes tag

válasz fatallerror #23501 üzenetére

Ne haragudj hogy beledumálok, de minden második HSZ-ed arról szól hogy mi lessz HA MAJD munkába állsz, na meg arról hogy már fejben el is költötted a következő 1 évben megkeresett pénzed.

Nem a lelkesedésed akarom letörni, de nem tűnt fel hogy Magyarországon élsz?
    Vagy nem világosított még fel senki arról, hogy azért mert sikerült megszerezni a diplomát, az nem azt jelenti hogy lesz is munkahelyed, amiből a HM rendszered következik.

Közgáz diplomával, német felső-, angol középfokú nyelvvizsgával, a kötelező fél éves szakmai gyakorlattal pályáztam majdnem fél évig ( mindegy volt hogy Debrecen, vagy Sopron, mindenhová beküldtem az önéletrajzom), annyit nem reagáltak sehonnan hogy menjek a .....-ba.
    Nagy nehezen sikerült bekerülnöm egy multihoz, ami nagyon szarul fizet, de így is a szerencsések közé tartozom. 180-an végeztünk, kb 100 évfolyamtársam úgy döntött hogy inkább még tanul, a maradék nyolcvan végzett közül hatan-heten tudtunk elhelyezkedni.

Még egyszer, nem bántani akartalak, csak a saját érdekedben ne vedd 150 % biztosra, hogy egy-két alatt megtalálod az arany tojást tojó tyúkot, mert könnyen csalódhatsz.

Bocs hogy offoltam a topicot.

Aktív témák