Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Vidala

senior tag

válasz fatallerror #23310 üzenetére

Megint túl sok az általánosítás abban, amit kapott tanácsként leírtál.
    Szvsz a H/K 155-ig valóban ez áll fenn szolgáltatások terén, azokat sosem ajánlottam. A hangjuk már megint más kérdés.
    A 255-től felfelé viszont szerintem már jóval árnyaltabb a dolog. Lehet nincs rajta 8 HDMI, viszont cserébe kapsz sok mást, ami meg az Onkyo-kon Denon-okon nincs, vagy nem tudja. A 255/260 ráadásul egy lukban ücsörgött, mert szerintem jobb, mint a 608-as, vagy 1911-es, de kissé drágább is. A következő lépcsőkön is megállná a helyét, de ott már a 355/360-as versenyez inkább.
    Az hogy zenében kiemelkednek, de moziban nem? Ez megint így pfff. Azért zenében a Denon 2xxx-es szériája már elég kafa abban is, a 3xxx-es meg már BBéci szerint is jó. :)
    Ráadásul szvsz moziban is kíválóak, sőt a saját Logic7 rendszerük sem utolsó (így némi tesztelgetés után kijelenthetem, sokszor jobb, mint a Pro Logic, meg hasonlók).
    Csak ízelítőnek szántam.

Viszont a lényeg: hallgasd meg mások véleményét is, de inkább a cuccokat, ahogy haarman is tette, és az alapján dönts, mert különben utólag fognak meglepetések érni.

• BBéci

legenda

válasz fatallerror #23310 üzenetére

Összehasonlította a sajátját egy H/K-val, ami jobban tetszett neki. Ezek után miért ne cserélné le???

(#23313) Joy apo
    Az A780 nem digitális erősítő, ezért nincs rajta S/PDIF bemenet. Dolby Digitalt és dts-t nem tudsz hallgatni rajta.

Aktív témák