Aktív témák
-
Ninoka
tag
válasz
bajnokpityu #1592 üzenetére
Én csak az alapadatokat néztem, mert bennem fel sem merült az, hogy egy 6 csatornás erősítőn, csak 2 csatornán állítható az EQ, Egyébként meg letöltöttem előtte a kézikönyvet, de csak angolul találtam, abból meg nem vagyok zseni, főleg ami a szakkifejezéseket illeti, úgyhogy nem olvastam pontosan végig mindent. De már késő bánat. Most csak kíváncsi voltam, hogy a többi erősítőnél hogy van ez a hangszín szabályzás, mert ha valamikor lecserélem, akkor valószínűleg valami más márkát választok, nem yamahát.
-
nyunyu
félisten
válasz
bajnokpityu #1592 üzenetére
megvan a lehetőség,pláne kenwood,pio termékekhez,h előre letöltsd a használati utasitást a gyártó weblapjához.vagy kipróbálod otthon
Tobbi gyarto weblapjan is kint vannak a kezikonyvek, legalabbis multkor nezelodtem Onkyo, Yamaha hazatajan.
Aktív témák
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest